Fredag!!!

Yes, det är fredag. Denna veckan har gått lika snabbt som alla andra. Det är så läskigt! Jag hänger verkligen inte med. Allt går i ett och jag hinner knappt vakna på morgonen innan det är kväll igen. Känns det som i alla fall.
Idag ska jag bara jobba, sen ikväll kommer min storebrorsa hit. Jag ska laga mat till alla. Det blir pastasallad med kyckling, fetaost, avokado och bröd. Väldigt god mat med andra ord. Sen imorgon sticker vi till Köpenhamn, vilket jag ser fram emot riktigt mycket. Shoppa, shoppa, shoppa och sen ska vi gå på RizRaz och käka vegetarisk buffé. Världens godaste sådan! Har ni ätit där någon gång? Om inte, gör det!!! Finns i köpenhamn på några ställen. Det heter "Frokostbuffet" på danska. Alltså lunchbuffé på svenska. Kostar 69 kronor och man får äta hur mycket man vill !! Där finns falafel, bulgur, pizzaslize, fetaost, hummus, kikärtor, massa olika grönsaker, röror, bröd... you name it.

Sen på söndag hoppas jag att älsklingsFanny kommer hit. Ska beställa resan och sånt. Vi ska ju åka om typ 3-4 veckor! Det har jag kanske sagt innan? Haha! Men vi har fortfarande svårt för att bestämma oss var vi vill. Rhodos är ett alternativ, men jag har varit inne på olika resebolag och kollat... och där är nästan inget kvar. Allt är slut! Kos verkar också härligt. Annars kanske det blir Kreta igen, haha. Vem vet. Det spelar inte mig nån roll egentligen. Bara vi får sol, värme och grekisk mat!

Åt en supergod fruktsallad igår. Tog först kesella i en skål, sen fryst mango, lite bananskivor, russin, kanel, kardemumma och pumpafrön! Himla god blandning. Ska nog göra nått liknande ikväll. Kanske med torkade aprikoser? Och cashewnötter! Gah... det är så gott med mat! Klart att ångesten finns där. Men det känns ändå bra att äta regelbundet (eller MER regelbundet iaf). Sover otroligt bra om nätterna, jag slipper gå hungrig, mitt hår växer som ogräs (!!!), mina naglar likaså, min träning ger bättre resultat osv osv osv. Det finns så mycket positivt med att äta, som man lätt glömmer bort.

Ha det bra idag! Vi hörs senare. Puss!

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Blir så glad när jag läser din blogg. Din

livsglädje har kommit tillbaka. Du verkar må så himla mycket bättre. Och allt detta har du fixat själv. Du är så himla stark. Är ärligt inte många som kan göra det du har gjort utan stöd från ätstörningenhet. För vad jag förstår får du inge hjälp med maten därifrån. DU är BÄST Cornelia

2008-06-27 @ 10:01:01
URL: http://www.ellinorssblogg.se
Postat av: miss h

Mmmm, den där lunchbuffén låter himla gott! Hoppas du får det bra i Köpenhamn!



Javisst mår man bättre EGENTLIGEN när man tillåter sej själv å äta mer och regelbundet!



Trevlig Helg på dej:)

2008-06-27 @ 10:34:41
URL: http://www.misshart.blogspot.com
Postat av: miss h

Hej igen!



Jag tänkte bara på dey här, jag har läst och hört det också av olika psykologer, att många som haft ett dåligt förhållande till sin pappa under uppväxten, t.ex. aldrig fått höra från honom att man va söt etc. (o i värsta fall sxuella övergrepp) är ofta dem tjejerna som antingen utvecklar en ätstörning som anorexia eller gör tusen miljoner plastikoperationer för att de aldrig blir nöjda.

Vad tänker du om det, vad jag förstår så har du ingen bra relation med din pappa?



Jag har en realtivt ok relation m min pappa idag, men absolut inte under min uppväxt och innan han o mamma skilde sej! Vi bråkade VARJE DAG hela dagarna och jag fick ALDRIG höra nåra såna kommentarer a honom, bara tvärtom o sådär, så på mej kan det stäma att det kan vara en bidragande orsak.



Vet du orsaken till varför du blev sjuk?



Ha en fotsatt bra dag!

2008-06-27 @ 13:00:43
URL: http://www.misshart.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0