Tisdag 8 juli

Godmorgon! Ska iväg till kliniken nu på morgonen, därför jag är uppe så tidigt. Gick visst upp lite väl tidigt, redan klockan 7! Men strunt samma. Har hunnit sitta och titta på lite resor. Vi måste ju åka om 2 veckor! Så vi ska in på alla resebyråer vi hittar idag, Fanny och jag. Vi hittade ett igår, som verkade superbra. Men sen hittade vi massa negativa kommentarer om det hotellet. Att det fanns kackerlackor i rummen, att maten på hotellet var dåligt osv. Visst blir man lite fundersam då! Jag vill inte betala något halvdant, det ska vara bra!

Efter kliniken ska jag då möta upp Fanny i Malmö, äta lunch och leta resor. Hoppas hoppas vi beställer idag! Vi måste det, om vi nu ska någonstans.

TACK för alla kommentarer i gårdagens inlägg. De flesta är med mig och förstår hur jag menar, känns skönt! Så att inte alla sitter och skakar på huvudet när jag väljer en grov macka med hummus framför en bakelse. Enligt mig är det friskt och bra att välja det. OM man nu inte väljer det av fel anledning såklart.

Jag känner verkligen inte för att åka till kliniken idag. Orkar inte bli granskad och frågad om maten, vikten, tankarna. För det är just då allt känns jobbigt igen. De lyckas alltid få ur det dåliga i mig. Medan jag kämpar för att få fram det som är positivt och bra. Men jag ska försöka stå ut idag också. Det är ju faktiskt sista gången jag träffar den psykologen! Hon ska ju sluta där (tack och lov?). Så detta besöket är det sista på ett bra tag i alla fall. SKÖNT! Hade velat ringa dit och säga "tack för mig". Mammas åsikt är lite densamma, för hon märker att de är ganska dåliga där. Haha, vet ni vad läkaren sa till min mamma?! Först berömde hon min kropp (what?!) och min tunika. Sen sa hon till min mamma "ja du hade i alla fall verkligen inte passat i den". Säger man så till folk? Eh. Blev helt ställd. Men hon var ju också rätt korkad. Man fick inte en syl i vädret inne hos henne.

Jaja, nu går min buss om en timme, och jag är inte klaaar. Ha en bra dag sötnosar! Hoppas jag är en resa rikare när jag återkommer! PUSS!

Kommentarer
Postat av: Tina

Vill du hjälpa till att stoppa tidelag (sexuellt utnyttjande av djur)? Gå då in på www.stoppatidelag.blogg.se där står det hur du ska göra, skicka gärna vidare länken :)

2008-07-08 @ 12:36:41
URL: http://stoppatidelag.blogg.se/
Postat av: Manda

När jag gick hos vår ätstörningsklinik fick jag höra kommentaren "ja, du verkar inte ha problem med att äta snabbmat iaf" för att jag hade ätit det kanske 2 gånger under en vecka. Det tog väldigt länge innan jag åt det igen..

2008-07-08 @ 13:01:25
Postat av: AE

Människor som läser bloggen kanske tvivlar på dig för, well, du är väl inte friskförklarad än? Du erkänt att du inte vågar öka maten, så då kanske man antar att de gäller samma sak med onyttigheter?



Vem vet vad folk tänker :P

kram!

2008-07-08 @ 18:35:48
URL: http://anorex.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Hej :) Läst din blogg såpass länge så jag har glömt när jag började. Har dock aldrig lämnat spår efter mig här. Fråga mig inte varför. Vill inte hamna som en i mängden tror jag. Nu tänker du säkert efter denna kommentaren. "Tack så mycket" och tänker inte mer på det. Men då får det vara så. Det jag ville få fram var bara det att du kämpar otroligt bra, och jag menar det. Inte många som klarar sig så bra på egen hand. Iallafall inte jag. Plus att du har en kropp som är to die for och inte tala om din personlighet. Den verkar supermysig. Dina vänner och familj ska vara glada över att ha dig. Take care och jag tänker lämna spår här oftare :)

2008-07-08 @ 19:15:24
URL: http://rosselleri.blogg.se/
Postat av: J U L i A

Synd att du alltid ska skriva så himla långa inlägg hela tiden. Väldigt jobbigt att läsa när du alltid skriver så långt :/ tycker det är synd eftersom du brukar skriva mkt bra saker.



2008-07-08 @ 19:20:42
URL: http://juliasbullar.blogg.se/
Postat av: J U L i A

jag tycker personligen de tär jobbigt att läsa och personen alltid ska skriva långa inlägg. Men det är ju olika från person till person :)



inget illa menat nu :*

2008-07-08 @ 19:27:03
URL: http://juliasbullar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0