Hemma igen!!

Hej alla underbara! Det har varit jobbiga dagar... men ändå jättemysiga. Har träffat massa trevliga människor, bott i världens idyll, faktiskt där dom spelade in Saltön! Heeelt underbart litet samhälle. Alla hälsar på alla och är glada är trevliga. Vi bodde i en liten stuga vid den lilla hamnen. Det kändes som att vara i en film eller typ ett dockhus.

Första kvällen gick vi hem till våra vänner och grillade. Satt ute och frös, men det va underbart med utsikten och allt. Det var ganska känslosamt hela kvällen... det hände lite andra saker och det var jobbigt... Sen gick vi hem och sov. Nästa dag (igår) var det begravningen och vi var väl alla rätt nere och rädda för hur det skulle bli. Vi gick in i kyrkan och alla satt där, blommor låg överallt och det spelades på orieln... vi fick också ett "program" där det var en bild på henne. Jag började tjuta på en gång. Hela ceremonin var jättefin, men det blev lite för mycket med all sorglig musik. Alla grät jättemycket, det snuvades och vissa kunde inte alls hålla tillbaka. Inte jag heller. Min näsduk var alldeles genomblöt. Alla gick fram till kistan några i taget, och när det var vår tur... alltså fyfan. Jag la en röd jättefin ros... sen grät jag så det lät högt. Har knappt nått minne av det, mer än att det var det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. Att veta att hon låg där i, i sina favoritkläder... det är hårt. Ibland hör jag hennes röst och jag ser bilder av henne hela tiden.

Efteråt gick vi till församlingshemmet och åt buffé. Det var rätt bra stämning där. Alla pratade och mindes. Det var fint! Sen gick vi hem helt utmattade och somnade. Såg på massa tråkigt på tv:n. Sen gick mamma och min bror iväg på en runda, men jag stannade kvar och åt en macka och frukt. Såg en film och bara tog det lungt. Riktigt skönt!!

Idag reste vi från klockan 11 och kom hem vid kvart i 5. Så jag är rätt trött nu. Har ont i magen som bara den...!
Har såklart tagit bilder också!! Här kommer några.

Påväg till Göteborg. En tunnbrödsrulle med hummus och grönsaker, ett päron och en Froosh (smoothie) som är så jäkla god. Och en ELLE såklart!!


I Göteborg innan vi åkte vidare till Grundsund.


Vårt mysiga rum


Vi åt frukost


Gröt med mjölk, macka med smör & ost och apelsinjuice.






Ett fint hus jag var tvungen att fota. Där vill jag bo!!


Ser ni att det är från serien Saltön?






Kyrkan där begravningen ägde rum. Väldigt vacker!


Jag imorse.


Vi satt ute i solen och åt frukost. Väldigt mysigt!


Jag och min bror. Trötta som fan, då vi var uppe halva natten........


Jag rusade förbi CUBUS i Göteborg för att köpa ett par mysbyxor för bara 149 kronor!


Det var allt! Puss och kram <3

Kommentarer
Postat av: magda

jag håller med om att det var en idyll men sorgligt tillfälle att besöka den. sen ville jag abra säga att du har gjort sådanna enorma framsteg tycker jag. av det du skriver är du så långt på vägen från ätstörningen nu. du ger så mycket inspiration. kram

2008-07-12 @ 19:32:38
URL: http://killmissamerica.blogg.se/
Postat av: carolina

vackra bilder! rummet såg übermysigt ut ju :)

2008-07-12 @ 22:14:54
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Louise

Fint! Begravningar är riktigt tufft känslomässigt, men samtidigt är det vacker på något sätt... Och jag älskar förresten min hemstad Göteborg <3 =)

2008-07-13 @ 15:45:58
URL: http://louisekarin.blogg.se/
Postat av: Annie

Begravningar är oftast väldigt tungt. Usch :/ Vila i frid! Man får försöka minnas alla de fina stunderna :)





För övrigt är det lite häftigt att jag också var i Grundsund i helgen :P

2008-07-19 @ 23:50:15
URL: http://aeni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0