Göteborg idag

Åker iväg om ett litet tag. Måste först packa klart, göra mig i ordning och göra lite picknickmat. Det blir också en bloggpause tills lördag. Känns bäst så!
Fick otroligt ont i magen av min frukost idag. Jag vet att det är för att jag åt 3 stora mål igår istället för 5 små. Min mage gör uppror, precis som jag berättat för er. Not very nice.

Kommer ta foton på hela resan, förutom begravningen... det känns inte bra att fota där. När folk är ledsna... nej usch. Men på allt annat! Där vi bor, vad vi gör och annat.

Tänkte såhär att slänge jag är borta, så kan ni väl skriva lite frågor till mig... om ni har några! Som en frågestund. Eller bara om ni har något på hjärtat som ni vill säga till mig. Så när jag kommer tillbaka på lördag kan jag svara på eventuella frågor och lägga upp svaren till er. Ni har ju ett tag på er att fundera ut lite kluriga frågor. Elaka och för personliga frågor svarar jag inte på, men det fattar ni nog. Låter det som en bra idé? Kommer ju sakna bloggen under dessa 3 dagar. Alla kommentarer! De ger mig så mycket motivation ska ni veta. Kanske därför jag är så "beroende" av att blogga? För jag mår bra av det!

Jag önskar er en trevlig torsdag, fredag och lördag. Så hörs vi sen! Puss och kram på er allihopa!

Kommentarer
Postat av: Anna

Undrar om du ibland kan läsa inlägg (alltså, fortfarande, ganska nypublicerade) och känna att "damn, här är det anorexin som talar"? Dvs att du är extra manipulativ, förnekande eller ibland framställer saker bättre än de är? ...Vill inte låta påstridig eller elak, är mest nyfiken då jag själv gör så i min egen blogg. Önskar dig trevliga dagar i göteborg :) Kram!

2008-07-10 @ 08:25:00
Postat av: miss h

Hej Cornelia!



Du har ju hört det så många ggr nu MEN du förtjänar verkligen att höra det igen o igen o igen! Du är en sån stor inspirationskälla för tjejer som har, har haft eller är på väg ur en ätstörning! Många liknande bloggar kan ge "negativ energi" istället genom att skriva hur lite de måste äta, hur mkt d måste träna osv., ja du fattar, vilket gör att många kan jämföra sej m dem på ett dåligt sätt o som spceiellt anorektiker gör, börja "tävla" på ett sätt o försöka äta mindre el träna mer.



Jag läste först Sofi Lindbergs blogg mkt innan jag hittade din blogg o jag läser den fortf iböand för jag tycker oxå att hon e en bra tjej som också e ärlig om sina ätstörningar o tankar, men ändå förösker klämpa emot o leva normalt. Men under den tiden hon hade sin diet-period o skulle tävla kunde jag nästan inte läsa den utan att känna obehag. Jag anser att folk som en gång haft en ätstörning inte kan hålla på m nån slags diet där man ska gå ner i vikt efters. d e så himla stor risk för återfall igen. Samma sätt som en nykter alkoholist nog helst inte bara "ska ta ETT glas" eller "BARA SMAKA lite". Vad tror du?

Lite frågor:

Du skriver nästan aldrig om din träning/motion! Känner du tvång o träna? Kände du det när du va som sjukast? Hur kompenserade du när du fick ångest för å ätit för mkt t.ex.?



Vill du forts. jobba med det du gör idag?



Vad vägde du/längd precis innan du blev sjuk? Var det , det som du inte va nöjd me?

Kan du visa bilder på hur du såg ut innan?



Gick du klart skolan?

Gillar du mest att gå ut eller stanna hemma på kvällarna?

Har du haft många pojkvänner? Vill du ha en nu? Känner du dej söäker el osäker runt killar?



En sista komplimang oxå för inlägget du skrev om hälsosam mat! Hade precis velat skriva samma sak så himla många ggr för jag tycer cokså d e helt sjukt att folk ger en kommentarer om man vill o äter hälsomat nästan jämt för att man gillar sån typ av mat liksom!



Jaja, ha d så bra o hoppas d blir en fin begravning. Har själv varit på 3 st i mitt liv o man gråter, men man FÅR göra det! Kram Kram

2008-07-10 @ 09:12:23
URL: http://www.misshart.blogspot.com
Postat av: Linda

Hej!



Jag har några frågor..



Varför har du inte längre någon reklam på sidan av blogginläggen?

Hur mycket tjänar du på bloggen när du hade reklam? (behöver inte svara på om du inte vill)

Hur träffades du och Fanny?

Hur gick det med att kolla på lägenheter?

Skulle du vilja göra ett videoinlägg någongång?

Vilka är dina tre favorit bloggar?

Har du några bra internet sidor där man kan shoppa billigt?

Sparar du pengar till någonting speciellt? (Förrutom Thailand)



Ganska många frågor men du svarar ju på det du hinner och vill.



Ha det bra!

2008-07-10 @ 11:20:56
Postat av: linda

om du vill ha flera frågor så här får du :) vad är ditt motto? hur många jeans, skjortor, tröjor och skor har du? vad är den största delen av dina strumpor för färg? hurdana underkläder använder du? vad är ditt bästa minne från det här året? i vilka alla länder har du varit? hur började du skriva blogg? vad har bloggen medfört i ditt liv, hur har ditt bloggande påverkat dig? vad är din favoriträtt idag? vad är den bästa efterrätten du vet den här sommaren? vad är din favorit glass? hur kombinerar du den perfekta salladen? hur ofta går du till frissan? saknar du ditt långa hår?

2008-07-10 @ 14:24:18
Postat av: Mikaela

Jag har 5 frågor hoppas de är okej ;D:



1.Hur gör du sånna kommentarsaker, de är runda liksom. där kommentarerna står.



2. Hur får du din blogg så mysig, typ pysslig? Fin..



3. Vad har du för textstil i inläggstexten & rubriken? den är så fin.



4. Hur gammal är du?



5. Sjunger du i duschen? :)



2008-07-10 @ 14:59:41
Postat av: Emilie

Det känns så tomt när min favoritbloggerska har bloggpaus. Jag har säkert redan varit inne här 10 gånger bara för att få upp sidan och komma ihåg "Juste han är ju i Götet" Hoppas att du har det bra där. Kram

2008-07-11 @ 11:43:51
Postat av: AE

Du har sagt att du gillar blodpudding, men du äter så nyttigt att jag gissar på att du inte tar vanlig lingonsylt till, så vad tar du till din blogpudding?

2008-07-12 @ 16:19:12
URL: http://anorex.blogg.se/
Postat av: Paula

Hej! Du har ju varit sjuk under en längre tid, men är ju iallafall på rätt spår nu och det applåderar jag för! Jag har själv tagit tag i det här nu, men ingen tror på mig i min familj att jag ska klara det här, dom säger "nÄä, det enda som funkar är behandlingshem.." Och det är ju någonting jag inte vill. Jag vill ju klara det här hemma. Men mina föreldrar tillsammans...har du legat på behandlingshem? eller kom du bara till den här punkten att " nää, nu fan får det vara slut på det här SKITLIVET" för ungefär så känner jag nu...jag njuter av varje tugga mat, och försöker se det som något positivt och vill bara göra min kropp fin och måbra..hur tog du tag i det? Du får gärna adda mig på msn så jag får prata mer med dig. Det skulle jag uppskatta. Du verkar verkligen vara en uuuurhärlig människa. Ta hand om dig så länge! Kramar

2008-07-12 @ 17:41:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0