Dr.90210

Godmorgon! Yes, solen skiner idag. Jag kanske ska våga mig ut i bikinin och sola min bleka kropp? Det är sjukt va lite man legat på stranden i år... eller ens solat! Men vädret tillåter ju inte. Antingen blåser det storm, eller så är det molnigt. Alltså en typisk svensk sommar. Boring!
Tur att jag drar till Kreta om en vecka. Hur underbart ska inte det bli?! Jordbävningar eller inte, det visste jag ju redan att det fanns där nere. Det är små risker man får ta helt enkelt. Jag kan ju lika bra gå ut här och bli överkörd av en bil. Eller hur?

Åh fyyy, jag såg på Dr.90210 igår kväll. Herregud va äckligt. En tjej och en kille skulle fettsugas. Jag lovar... det va det vidrigaste jag sett. Jag har sett sånt förut, men det va extra äckligt denna gången. Man kör liksom in nått stålrör och kör det fram och tillbaka under huden, skithårt!! Det måste göra riktigt ont när man vaknar. Fettsugning är fan det sista jag hade gjort under en operation. Det, och att någon skulle skära i mitt ansikte. ALDRIG säger jag bara. Ansiktet är heligt förfan. Ett litet fel och man ser ut som en utomjording. Förstår faktiskt inte hur vissa VÅGAR låta sig skäras i ansiktet.
Brösten hade jag dock lätt kunnat göra... tyvärr för man väl säga. Jag vet att det väger en massa och att det kan bli fel där också. Men ni vet, vill man något "för mycket" så bortser man väl lite från det negativa... tror jag i alla fall. Men en stor B-kupa eller en liten C hade jag inte tackat nej till! Jag kan ju knappt bära upp en A-kupa nu... inget fel med det egentligen, men jag trivs inte med det. Men det gäller att jobba med sig själv och sitt självförtroende först. Annars finns det stor risk att man ångrar sig.

Ska slänga mig framför tv:n lite. Har precis ätit havregrynsgröt med mosad banan (iblandat), havremjölk och kanel + en knäckemacka med mycket hummus och päronskivor! Supergott och saftigt med frukt på mackan.
Ha det så bra! Puss <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0