21 juli, måndag

Har sovit konstigt inatt också, för vet ni vad? Det ringde igen!! Men denna gången HEM till mig. Vid klockan 2. Mamma svarade och det va någon kille som inte presenterade sig, han sa att det brann. Huh? Och om "Cornelia är hemma". Ja visst fan är jag hemma, men jag sover IDIOT. Och smart att inte säga vad man heter? Tönt. Mamma bara "du får återkomma eller nått" och så la hon på. Det var inte skånska han snackade heller, och vem fan har mitt HEMNUMMER som inte är skåning? Kommer bara på några stycken, men varför skulle de ringa HEM till mig? Jag har mobiltelefon era idioter. JA, det är riktigt irriterande. Låt mig sova liksom!

Jaha, idag är det den 21 juli. Åker snart iväg! Jag drömde faktiskt att vi glömde biljetterna till resan! Fyyy vilken ångest det var. Jag har faktiskt lite panik för flygresan också. Eller inte panik kanske, men det är inte så roligt att flyga faktiskt. Det roligaste är att landa, men allt annat är ganska läskigt faktiskt. Och jag som ska resa så mycket framöver! Men jag tänker såhär "det reser folk HELA tiden, överallt... och inget händer". Varför skulle det hända något bara för att jag ska åka liksom? Tur jag har Fanny att hålla handen! Hihi!

Ska börja skriva en lista över allt jag ska ha med mig. Ni får hjälpa mig så att jag får allt med mig! Skriver upp listan här sen. Mina kläder från topshop borde komma idag! Ska springa ut och kolla posten lite senare. Spännande!!

Nu ska jag skriva listan. PUSS!

Kommentarer
Postat av: jen

Det är större risk att bli ihjälsparkad av en åsna än att störta/dör i flygkrash

2008-07-21 @ 11:04:30
Postat av: Jossanpossan

halloj sweetan, jag tror att jumpsuiten kommer fram imon , för jag tror inte dom tömde brevlådan igår. Hm..ville bara säga det :) puss på dig sööötast! <3

2008-07-21 @ 14:14:31
URL: http://regnblomma.blogg.se/
Postat av: Maria

hej! den bloggen du letade efter heter : http://f900212.blogg.se/ och din blogg är grym! fortsätt kämpa och vara lika stark som du är, du är en förebild!

2008-07-21 @ 15:05:35
Postat av: elin

pass, pengar & p-piller!



allt annat kan köpas på plats ;)

2008-07-21 @ 16:42:40
URL: http://bebygrrl.blogg.se/
Postat av: Angie

Usch då:/

Men det är bra att du kommit en god bit på vägen från sjukdomen då!:) Forsätt kämpa!

Själv känns det som man är så jäkla långt bort,Det var bättre ett tag, nästan helt normalviktigt och så slår skiten tillbaka igen för tusende gången.. Suck på sjukdomen!

Kramar!<3

2008-07-21 @ 18:39:51
URL: http://angeliicakarlssons.blogg.se/
Postat av: rebeckali

Det där med att någon ringde till dig, de hände precis samma sak för mig. Men han som ringde ringde två gånger, första halv 3 och andra halv 4. Det är verkligen läskigt när sånt händer och sen vet man inte vem det är. Ha det bra och det har verkligen en jätte fin blogg! (:

2008-07-29 @ 20:42:50
URL: http://rebeckali.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0