Vad ska man hitta på idag då?

Ja inte känner man för att ta sig ut i alla fall. Det ösregnar och blåser. Skulle det inte bli sol idag, och 10 grader?! Äh, det var väl inte första gången väderrapporten inte stämmer, men störigt att man går och förväntar sig sol, och så blir det tvärtom. Kanske spricker det upp senare? Hoppas...
Sov ganska oroligt inatt, jag vet inte varför. Vaknade tidigt också, redan klockan 08:00! Men det blir ju så att man vänder på dygnet lite när man är uppe så tidigt annars.

Har en fråga till er som vanligt, hehe. Behöver lite hjälp med en grej. Jag vet att jag är ute så sjukt tidigt, men vad fasen. Jag är ute efter en såkallad "monokini", en slags blandning mellan en bikini och en baddräkt. Ni minns kanske att jag köpte den från Ellos? Som dessvärre var alldeles för kort för mig... men var tusan hittar jag en minst lika snygg, billig och som helst har reglerbara band på? Jag har tittat på nelly, laredoute, h&m, salinas... men hittar ingenting! Hm, jag kanske är för ivrig... det kommer kanske senare till våren? Jaja, ville bara höra om någon av er har en sån. För visst är dom snygga?! (Dock inte att sola i, blir nog inte så snygg bränna...)

Nu ska jag duscha, göra en ordentlig hårinpackning och smörja in mig, sminka mig och fixa håret. En grundlig rengöring! Haha!
Kram

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hej! tyvärr vet jag inte var de har sånna men håller med om att det är jättesnygga och skulle själv vilja ha en sån. har funderat på att beställa den från ellos men blev osäker när du inte blev nöjd med den.
Hoppas du hittar en snart.
Ha en bra dag Cornelia!
kram

2008-01-26 @ 10:21:26
Postat av: fanny

Hej, jag har sett några snygga från Victoria's Secret, där kan du kolla :) kram

2008-01-26 @ 10:27:26
URL: http://fannyo.blogg.se
Postat av: camilla

Tyvärr vet jag inte var de kan ha en men håller med om att de är skjut snygga!
funderar på att beställa en från ellos men blev osäker när inte du blev nöjd
ha en bra dag Cornelia!
kram

2008-01-26 @ 10:58:54
Postat av: Linda

Asos har en "Cut Out Swim Suit". Frågan är bara hur dyrt det blir med frakten..

2008-01-26 @ 21:41:43
URL: http://lindarebecca.blogg.se
Postat av: H

http://www.halens.se/ProductList.aspx?na=47,1,26,75 här har du en sådan :)

2008-01-27 @ 15:27:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0