Tunisien nästa?

Är med Fanny som jag inte träffat på en hel måndag. Vi har kollar resor hela eftermiddagen. Vi ska åka nånstans i sommar och antagligen blir det Tunisien!! Verkar helt underbart. Breda stränder, kristallklart vatten och värme. Tänk att komma till Afrika, rida på kameler och komma till en helt annan kultur. Någon som varit där? Hur är det? Billigt?

Har precis sovit lite. Himla skönt! Snart ska vi äta soppa med nybakat bröd. Mums!
Puss!

image967image968

Kommentarer
Postat av: n

jag är halv svensk,halv tunisier. Min pappa kommer där ifrån. Jag var där ganska många gånger när jag var liten men nu är det länge sedan. Jag tycker att det är fint där, har mest vart i huvudstaden Tunis och vet inte vart ni ska åka. Maten är bäst jag lovar.

2008-01-16 @ 16:51:24
Postat av: Jenny

Åh! Tunisien, dit vill jag oxå åka :) Har hört att det är jättefint där! Måste bara oxå få påpeka maten: soppa med nybakat bröd, lät ju huuuuur gott som helst :) Kan du inte ta en bild så man får se? :) Hihi! Älskar din blogg, den är bäst!!!!! :D

KRAM Jenny :)

2008-01-16 @ 17:49:18
Postat av: z

är inte killarna typ sjukt jobbiga där, speciellt om man kommer norrifrån? ;( raggar som fan fast man är där med sin kille..

2008-01-16 @ 18:18:20
URL: http://zumiii.blogspot.com
Postat av: Linda

har inte varit i tunisien men jag är halvt svensk och halvt afrikan (från tanzania) iallfall så har varit där några gånger :) skit fint! verkar jätte fint i Tunisien också! :)

2008-01-16 @ 18:18:22
URL: http://www.lahlzen.blogg.se
Postat av: Rebecca

avundsjuk som f*n

2008-01-16 @ 18:26:18
URL: http://RebeccaCecilia.blogg.se
Postat av: linnea.

Jag var i Tunisen när jag var liten, vilket var underbart. Har hört att Djerba ska vara hur fint som helst, ungefär som Västindien. Annars så har även vart i Egypten, så det kan jag annars också rekommendera. Mitt drömresemål i Afrika är dock till Kenya & Zanzibar! :)

2008-01-16 @ 20:13:34
URL: http://linneaah.blogg.se/
Postat av: stars in heaven

Jag var i Tunisien när jag var liten. Minns inte så mycket, men jag vet att jag red kamel och dromedar. Att det flesta byggnader var vita.

2008-01-16 @ 23:17:23
URL: http://tessiiie88.blogg.se/
Postat av: veronika

måste säga att djerba inte var någon hit- åtminstone inte för ungdomar. dit ska man åka med familj, eller som pensionär. det finns inte särskilt mycket att titta på, eller att göra. det var supermysigt, men blev snabbt tråkigt som sagt. på fastlandet har jag inte varit dock, där finns säkerligen mer att göra!
en sak att tillägga är att det är en fördel att kunna prata någorlunda bra "turistfranska" då tunisierna inte talar särkilt bra engelska, om ens någon alls! tyska kan också funka bra tror jag

2008-01-16 @ 23:38:14
Postat av: Zia

Hej!

jag har varit i Tunisien och jag tyckte att det var jättefint där... minus dock för alla jobbiga killar! :( men dem brukar ju vara rätt påflugna utomlands och ska sälja en massa krimskrams och bjuda ut en o.s.v. Plus vill jag dock ge till maten, jättegott och till alla uteställen. Jag hade sjukt kul, jättebra discon och billig alkohol!:) Kan också verkligen rekommendera att gå på en "Tunisisk afton", dans, sång och tunisisk mat- jättetrevligt om man gillar att se andra kulturer...

Det som också var positivt var den korta flygresan- passade mig perfekt som är flygrädd! :)

2008-01-17 @ 00:28:21
Postat av: Sanna

Hej!

Jag var i Tunisien för bara ett par år sen, och det var en upplevelse iaf. Det fanns både positiva & negativa saker med att åka dit. Självklart är det många faktorer som spelar in. Hotellområdet på det hotell vi var på var helt okej, men området utanför var mindre bra. Och det kändes som dom diskriminerade kvinnor en hel del. Men jag avråder absolut inte att åka dit! Kram Sanna

2008-01-17 @ 09:17:22
Postat av: Susanna

Det är jättefint där och kanonstränder som du säger. Hotellområderna var bra men passa dig för araberna. Dom är lite påstridiga.. Men annars bra. :)

2008-01-17 @ 15:40:26
URL: http://susannae.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0