Trötter

Oh vilken lång men himla underbar dag. Det gick jättebra på jobbet idag. Ringde och bokade min andra färja! Riktigt roligt, och de är så trevliga också. Fick massa beröm på jobbet också, underbart! Det stärker självförtroendet.
Är jätteglad över mina nya kläder också. Känns så skönt att kunna handla för egna tjänade pengar. Förut hade jag ingenting , fick bara av mamma ibland. Och det känns ju inte så bra det heller, eftersom jag jämt får höra att vi har ont om pengar.
Min storebror ringde innan, vi pratade i nästan 1½ timme! Han har kommit upp till Skövde nu där han ska plugga i totalt 30 veckor. Till snickare eller något, himla kul! Känns helt konstigt att inte ha träffat honom på snart 1 månad. Förut sågs vi ju varje dag... men han ska nog komma i helgen och hälsa på, så det ska bli roligt.

Satt och såg på ett program innan på tv400 om Janice Dickensen (stavning?), som lär upp en tjej till att bli supermodell. Rätt roligt faktiskt, men tjejen var rätt trött på Janice haha! Men jag höll faktiskt mest med Janice... tjejen var rätt bortskämd om man säger så. Antagligen van vid att få allt klart och serverat... tror nästa avsnitt går nästa måndag. Detta var första. Men inte så stor chans att jag kommer ihåg att se det nästa vecka, med mitt korta minne.

Mamma ringde för en stund sen också, och hon står nu i Malmö och väntar på bussen. Den går 1 gång i timmen, och hon missade den med 1 minut!! Jävla tåg och busstider som inte går ihop. Och bussarna åker alltid tidigare än dom ska. Jävla skånetrafiken.

Jaja! Jag är riktigt trött nu, ska ju snart upp igen... men hoppas ni haft en lika bra dag som jag !
Godnatt och sov gott!

Kommentarer
Postat av: sara (enimängden)

min pojkplutt bor ju i skövde! hihi.. vem vet, vi kanske stöter på varann där en dag!:)

2008-01-28 @ 23:52:38
Postat av: stars in heaven

Godnatt

2008-01-29 @ 00:02:18
URL: http://tessiiie88.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag tittade också på det, det var ju super roligt!!!

2008-01-29 @ 09:12:33
URL: http://ibebeautiful.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0