Träning och mat

Guuud vilken seg och dryg dag. Men söndagar brukar ju vara sånna.  Sov ganska länge idag också, skönt som tusan! Har inte gjort så mycket idag mer än att ha städat lite, tagit det lungt och tränat lite. Och nej, jag har INTE varit ute och joggat, haha! Aldrig i livet att jag gör det i detta vädret. Fyför! Nej jag gör lite enkla övningar hemma istället. Himla effektivt faktiskt. Har sjuuuk träningsvärk i benen och rumpan sen gårdagens lilla träningspass. Man brukar ju hitta tips på hemmaträning i tidningar. Jag gör utfall, situps, benpress, rygg, armhävningar och lite annat som jag inte vet vad det heter. Tar kanske 20-25 minuter att göra. Det måste ju vara minst lika effektivt som att gå till gym? Eller? Och så varierar jag det med cykling och jogging (när vädret tillåter).

Har precis ätit tidig middag. Lutfisk med kokt potatis, ärtor, en klick keso och stark senap. Mums! Hade det i frysen, så det gick väldans snabbt att tillaga , hehe!
Förresten, när vi ändå är inne på det här med mat. Äppelcidervinäger. Vad är det bra för? Överallt läser man att kändisar dricker det. Varför egentligen? Jag dricker det ibland för att jag tycker det är gott (blandat med vatten såklart!!). Haha! Vet att dom flesta avskyr det... but I like it! ;D Lite ungefär som att ha citron i vattnet tycker jag. Så vad är dealen med det? Varför skulle det vara så nyttigt?

Längtar till ikväll då det är Victoria's Secret på tv3!!!!!!!! Ska lätt spela in det!
Kramkram!

Kommentarer
Postat av: rebecca

ohh cornelia.. om du spelar indet kan inte jag få låna det bandet och se den sen? får jag har inte kanalen :( sen kanske vi kunde boka en ny bio-dag? puss snäckan

2008-01-06 @ 16:09:50
URL: http://mywayback.sprayblog.se
Postat av: Jossan :)

Cornelia! kan inte du lägga upp fler videos på dig? :)

2008-01-06 @ 16:12:26
URL: http://regnblomma.blogg.se
Postat av: Jossan

http://www.primavi.se/drycker/artikel.cfm?newsID=304&%C3%84ppelcidervin%C3%A4ger

2008-01-06 @ 16:29:56
URL: http://jossans.bloggagratis.se
Postat av: Alexandra

Läste förut att äppelcidervinäger gör det svårare för magen att spjälka maten i magsäcken, så därför känner man sig mättare längre. Kanske därför alla dricker det (eller sväljer äppelc.kapslar? :)

2008-01-06 @ 16:31:33
Postat av: Kristina

Hur ofta tränar du? För om du trände igår och sen igen idag så känns det som lite mycket.
Man bygger inte muskler om man tränar för ofta, utan muskerna bryts ner eftersom de inte får återhämta sig. Om man tränar styrka (som du gör) så ska man helst vänta 48h innan man tränar samma muskelgrupp. Du tränar ju hela kroppen på en gång och då borde du bara träna varannan dag, som mest.
Jag blir orolig, för jag vill inte att du ska bryta ner din vackra kropp.
Träningen blir inte mer effektiv bara för att man tränar ofta.
Ta hand om dig!
Kram

2008-01-06 @ 16:54:55
Postat av: bea

har hört att äppelcidervinäger är till för att öka förbränningen!

2008-01-06 @ 17:00:44
URL: http://beasmode.blogg.se
Postat av: Patricia

Jag tror man kan känna sig mättare när man dricker det :)

2008-01-06 @ 17:41:59
Postat av: Tina

nte alls för att vara taskg. men du verkar ha no-lfe. Du tränar upp din kropp och bryr dej hela tiden om ditt utseende, varför bryr du dej nte om skolan , eller läser böcker och lär dej ngt? Du kommer ändå aldrig bli en hoolywood kändis som alla önskar. Jag menar, satsta på ett själsligt liv, det är bara då man blir nöjd med sig själv.. Det där med äppelcider, grönt te m.m , Gå inte på sådant, det ända som funkar är träning flera ggr i veckan

2008-01-06 @ 17:51:15
Postat av: Ana

du vet säkert att äppelcidervinäger, här tille tt bantningsknep vissa kör med.

För att hålla hungern borta.

2008-01-06 @ 18:08:47
Postat av: Thepreciousgirl

ni säger att det ska hålla hungern borta.. men det har jag verkligen inte märkt av! :P hehe

2008-01-06 @ 18:11:10
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: josse

precis som någon annan skrev så har jag också hört att äppelcidervinäger håller hungern borta och det låter väl ganska logiskt om många kändisar dricker det. jag tar alla dieter och annat de använder sig av med en nypa salt.. skulle aldrig få för mig att inspireras av kändisar mer än när det gäller deras kläder möjligtvis.

2008-01-06 @ 19:15:13
URL: http://sanningenomjosefine.blogg.se
Postat av: lilla ja

Vingäern gör att maten tas upp långsammare, dvs att mättnadskänslar blir större & sitter i längre. Kroppen lagrar lite fettet på samma sätt, "sägs det". Det kan också sänka GI:t på maten.
OK om du tycker att det är gott ( hur faan kan du göra det? =) ) men tycker du ska vara lite försiktig, då det är effekter du knappast behöver & det kan också öka syran i magen, vilket lättare kan ge magkattar osv. Ta hand om dig! Kram

2008-01-07 @ 08:33:30
URL: http://littlemes.blogg.se
Postat av: lilla ja

Stavningen var ju skit, men ändå =)

2008-01-07 @ 08:34:54
URL: http://littlemes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0