Onsdag 30 januari

Det ösregnar ute! Åh så jäkla tråkigt. Detta vädret och denna årstiden är så SUGIG! Kan det inte bli sommar nu?! De värsta månaderna på hela året är januari och februari. Totalt meningslösa, gråa och trista månader. Händer ingenting, och regnar det inte, ja då är det full storm och svinkallt. Det har snöat en gång här i vinter, och det var i typ november. Okej, jag vill inte ha någon snö. Men måste det REGNA?!?
Skitsamma. Så hur mår jag idag? (Där kom den frågan igen och då blir det samma svar) Jag mår bra. (Nej det gör jag inte). Tänkte bara göra en liten rättelse. Jag är inte normalviktig! Jag skrev det för typ 2 veckor sen, och det stämde väl inte riktigt. Hade typ 1½ kg kvar, men nu har jag ju gått ner också, så nu är det eh... 3-4 kg kvar till normalvikt. Inte för att det känns så himla peppande att gå upp de kilona, men det är i allafall så det ligger till.
Ska ju till kliniken på fredag igen, så vi får se då hur vikten ligger. Meeeeeen egentligen är det ju inget viktigt. Fast jo, för min del är det. Mitt värde ligger fortfarande i vad vågen visar. Hur fan ska man göra för att inte tänka så? Det går ju inte bara att "stänga av" de tankarna.

Blä. Jag orkar verkligen inte tänka på det skitet just nu. Ska bli skönt att jobba! Fattar inte hur jag klarade att vara hemma hela tiden innan. Och att inte tjäna pengar!! Hoppas mina beställda kläder från asos kommer idag. Som en liten tröst!

Ha en bra dag! Puss

Kommentarer
Postat av: c

Låter som att du har det jobbigt just nu =/

2008-01-30 @ 07:47:32
URL: http://camillaelisabetlyktberg.blogg.se
Postat av: E-S

Vet precis hur jobbigt du har det, var ju inte längesen jag var där själv. Men jag klarade jag av det så gör du det också! Jag tycker för övrigt du kämpar på väldigt bra, det ska du veta. Kramar till dig, hoppas du får en bra dag.

2008-01-30 @ 08:09:48
Postat av: lilla ja

Glad att du långsamt orkar jobba, och tycker det är skönt att få tänka på annat ett tag & vara tvungen att försöka koppla bort, det kommer hjälpa dig på alla sätt och vis, så länge det går utan för mkt press och stress.
Jag önskar man kunde göra/säga något som fick dig förstå hur fin och smal du är, hur liten, obefintlig skillnad några kilon till normalvikt skulle göra.
Jag förstår att du känner att det känns "onödigt", att du inte kommer må bättre, snarare kanske sämre för att du skulle gå upp några kilon till, men det kommer gumman. Så pass bra i tankarna är du ju inte än, men jag vågar lova dig att det kommer komma en dag då det är okej att gå upp 4 kilo, sukssesivt (stavning?) såklart och det kommer ta tid och vara kämpigt osv allt sånt, men pressa dig inte för hårt, låt det ta tid, du tar ju ändå små, små steg framåt hela tiden, = det viktiga! Sluta inte skriva hur du egentligen mår, Om folk läser så får de ju bara reda på sanningen, vore säkert bra för din egen del!
Hs en bra dag nu gumman, TA HAND OM DIG, kram

2008-01-30 @ 08:27:59
URL: http://littlemes.blogg.se
Postat av: Amelie

När jag väger mig tar jag inte reda på hur mycket jag väger. Oftast är det skönt eftersom att jag slipper all stress och nervositet.. Men samtidigt så vet jag ju inte om jag väger hur mycket som helst! Däremot får jag lita på känslan och hur kläderna sitter.. men hur fan är det att lita på de känslorna man har då?! Drömde en mardröm häromdagen att jag vägde 70 kg... det är sånt man får "utstå" när man inte vet. Litar dock någorlunda på min behandlare... OCh tids nog ska vi introducera vikten så att jag får vänja mig. Men mest är det skönt att inte veta. Förutom den gången hon sa att jag KUNDE gå ner... ööh. Iallafall, blev lite mycket babbel här!

Härligt att du trivs så bra med att jobba, det är verkligen skönt när det är något man VILL och inte MÅSTE..

Ha det fint!

2008-01-30 @ 09:08:26
URL: http://amyi.blogg.se
Postat av: josse

det kommer inte ens synas om du går upp 3-4kg på ett år gick jag upp nästan 10kg från 38-45kg och det var typ ingen som märkte det.. bara jag. och nu i förra veckan märkte jag först när jag ställde mig på vågen att jag har gått ner 5 kg.

2008-01-30 @ 09:39:33
URL: http://sanningenomjosefine.blogg.se
Postat av: Anonym

När ska du lägga upp bilden du lovat? Teckningen u know

2008-01-30 @ 14:49:43
Postat av: Thepreciousgirl

anonym: den har jag redan lagt upp. typ 2 veckor sen

2008-01-30 @ 15:15:39
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Malin

Hoppas att du mår lite bättre snart.

2008-01-30 @ 15:21:04
URL: http://majoli.blogg.se
Postat av: Lina

En bra ide kan ju vara att sluta träna under en period. Tänk på att du bara har en kropp! Ta hand om dig.

2008-01-30 @ 15:30:48
Postat av: Emelie

Jag håller med Lina i det hon säger om att vi bara har en kropp, och faktiskt bara ett liv. Detta är vad jag försöker tänka på när mat- och kroppstankarna spökar för mig. Jag vill inte lida när jag blir gamal för att mitt skelett inte orkar bära mig osv. Jag vill ha barn, resa, jobba, bli kär, upptäcka nya världar... det vill säga: leva. Ta hand om DIG Cornelia, för du är den absolut viktigaste i ditt liv.

2008-01-30 @ 16:24:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0