Hat!

Kom nyss hem från äs-kliniken. Jag mår illa. Förlåt, men jag har gått upp i vikt. Det känns förjävligt!!!! Jag bara måste skriva av mig innan jag spricker. Jag känner mig så jävla äcklig. Av flera anledningar. Jag hatar denna bloggen!!!! Varför skriver jag en massa skit? En massa skit som kommer inifrån just för stunden. Sen att man kanske kommer på att det inte alls är så man känner.

Jag är splittrad. Delad på mitten. Två personer.

Jag orkar inte bo här mer. Jag orkar inte bli som mamma. Jag vill definitivt inte bli som pappa. Jag vill inte bli nån. Jag vill bara sluta existera. Alla jävla problem, missförstånd, hat, kärlek. Jag pallar det inte. Alla hatar mig. Nu har min bror och hans flickvän läst här i bloggen, och ja, de älskar mig ju inte precis för vad jag skrivit. Fan nu kommer tårarna också. Jag skrev ju för typ en vecka sen att jag var så trött på allt här hemma. Vet ni vad jag är trött på nu? MIG SJÄLV! Självhatet, välkommen tillbaka!

Vikten ska bort.
Äcklet ska bort.
Jag ska bort.

Visst hade allt blivit så sjukt mkt bättre utan mig? Inget av detta hade väl hänt annars. Eller? MAMMA!! Varför öser du över alla problem på mig!?!?!? Fatta att jag inte pallar! Fatta att jag inte har något med det att göra!

Vet ni vad jag är?
En jävla fettsvulst , ja, det är vad jag är. Inget har blivit lättare för att jag gått upp i vikt. Snarare åt helvete.

Jag vill ruttna bort i min säng tills jag dör, kanske då alla problem löses? Ja inte gör de det för att jag äter, eller för att jag "väger normalt"... jag kan lika gärna svälta . DET ÄR VAD DU ÄR BRA PÅ CORNELIA!

Va inte oroliga för mig. Jag vill inte ställa till ännu mer problem...

Kommentarer
Postat av: Elin

Men gumman :/ Ska inte säga att jag vet hur du känner, men eftersom att jag är på väg ner i vikt och självmordstankar är vardag för mig, förstår jag vissa delar. jag vill inte heller finnas. Får skäll av min syster för vad jag än gör. Alla blir arga hela tiden. Vad gör man för fel liksom ?! :S
Vet itne riktigt vad ja ska säga för att få dig att må bättre. Men vad du än gör gå inte(!!) ner i vikt! Du är bra på MÅÅÅNGA saker! okej jag känner inte dig men de uppfattningarna ha har fått från dig är att du är en underbar vän, kämpar för rättvisa och du ÄR värd ett bättre liv!!
Vissa med "anorexi" vill bara bantabantabanta för att vinna över de andra "anorektikerna" de vill hjälpa andra som är perfekta att börja banta. DE personerna är inte värda ett bättre liv. Lr okej klart de é men man ska inte få andra att banta. DU är värd livet! Du har fått mig att tänka till och säkert många andra tjejer!

Ge inte upp!

2008-01-07 @ 16:37:14
URL: http://ellan91.blogg.se
Postat av: stars in heaven

Oh gumman förstår att det måste kännas hårt.
Hoppas du mår bättre snart.

Du är bra, kom ihåg det!
Kramar

2008-01-07 @ 16:37:21
URL: http://tessiiie88.blogg.se/
Postat av: Alice

tkr du ska läsa inlägget du skrev om dej själv om hur bra du mår nu jämfört med förut! och det kommer bara bli ännu mer problem om du börjar svälta, det vet du! tvinga dej själv genom den här dan och tvinga dej själv att ÄTA! imorgon e en ny dag och du kommer antagligen må bättre då. för du är INTE fet..du e vacker och smal. även om du skulle ha gått upp 5 kg så skulle du va smal, och jag tror inte att du gått upp 5 kg. du kanske hade ätit innan oxå, mat väger ju.
ta hand om dej

2008-01-07 @ 16:57:44
Postat av: S

jag förstår dig! jag har oxå varit där.. det är hemskt hur humöret kan bli efter att varit där på sjukhuset och vägt sig.. men tänk såhär, varför ska ett par siffror få avgöra om du är bra eller dålig?
jag har hört detta många gånger men det är sant faktist "livet blir vad man gör det till" tänk hur hemskt det var när man var jätte smal å mådde riktigt illa.. iallafall jag drömde om mat och hann inte med kompisar, ingenting hann jag med.. ville bara träna och planera nästa måltid.. inte vill du hamna där igen? (vet att man aldrig riktigt kommer ur sånt, men det är bara att kämpa på, alla bryter ihop ibland, det behöver man för att sen titta tillbaka och gå vidare)
jag tycker du verkar en jätte söt och underbar tjej, du är värd så mycket mer.. livet handlar faktist om mycket mer än vikt och sånt.. hoppas du inte tolkar vad jag skriver fel.. för jag menar bara gott, och jag älskar din blogg, och du är en rolig tjej.. glöm inte det! :) kram

2008-01-07 @ 17:02:59
Postat av: Victoria

Neeej..! du kommer må bättre.. det blir bättre.. Snälla försök bara att tänka positivt (okej hur lätt nu det är när man mår dåligt).. Men jag blev så glad för dig när jag läste ditt inlägg igår, och vill verkligen att du ska bli bra gumman.. Fortsätt bara kämpa, det är det värt !!
Ta hand !!

2008-01-07 @ 17:04:46
URL: http://victoria---h.blogspot.com
Postat av: lina

Nej! SLUTA! Du måste ju upp i vikt, du är ju alldeles för smal som du är nu (sett bilder på dej) du vill väll se ut som en kvinna inte en 14 åring som du nästan gör nu, kroppsligt alltså!! du är en så fin tjej och är värd det bästa! vågen är bara siffror. Var säkert vätska du gått upp, för du verkar äta så nyttigt så jag tror knappast du gått upp, inte mkt iaf. FÖR DU SKA UPP I VIKT!

2008-01-07 @ 17:07:02
Postat av: lina

Nej! SLUTA! Du måste ju upp i vikt, du är ju alldeles för smal som du är nu (sett bilder på dej) du vill väll se ut som en kvinna inte en 14 åring som du nästan gör nu, kroppsligt alltså!! du är en så fin tjej och är värd det bästa! vågen är bara siffror. Var säkert vätska du gått upp, för du verkar äta så nyttigt så jag tror knappast du gått upp, inte mkt iaf. FÖR DU SKA UPP I VIKT!

2008-01-07 @ 17:07:12
Postat av: rebecca

älskling lillla

2008-01-07 @ 17:08:30
URL: http://mywayback.sprayblog.se
Postat av: C

Cornelia...
Jag önskar att jag kunde säga till dig att allt ordnar sig.
Att du en dag kommer leva med vetskapen att du har tagit dig igenom detta och att du har blivit stark som människa.
Det är faktiskt så att du vinner mycket på att gå igenom tuffa saker i livet, du får en bredare förståelse och du växer inom dig.
Vi går igenom saker i livet som formar oss.
Du kan bestämma dig för att ta dig igenom detta, och sen använda din vetskap till något positivt.

Ge inte upp!
Två steg framåt - ett steg bakåt.

2008-01-07 @ 17:19:37
Postat av: Anonym

NEJ SLUTA Cornelia!
Du får inte tänka så, sluta klandra dig själv. Du är värd all lycka i världen och du ska inte klanka ner på dig själv som du gör just nu...

Du måste kämpa vidare, vad hjälper det att backa tillbaka igen?
Blir det bättre, vill du ha det som du hade det när du var som sjukast?

JÄVLA SJUKDOM säger jag bara, varför ska den finnas?
Vi är inte värda att må så dåligt...
o allra helst inte på grund av några elaka tankar..

Livet är inte värt att slösa bort på anorexi...

Ge INTE upp!
Kramar i mängder

2008-01-07 @ 17:24:52
Postat av: Camilla

Sluta säga så! du kommer inte må bättre av att börja svälta dig igen! tänk tillbaka hur det var när du var som sjukast, vill du ha det så?!
KÄMPA PÅ!
kramar

2008-01-07 @ 17:39:11
Postat av: Emilia

Till Road: Du verkar ju inte fatta någonting om du ursäktar, för det första så väljer man inte att drabbas av en sjukdom och för det andra så har du inte den blekaste aning om hur jävligt det är när man är fast i skiten och för det tredje så är det inget fel på kesomackor.

Så håll käften!

2008-01-07 @ 17:42:45
Postat av: moi

nej. allts ådu får inte må så här. du ska inte svälta lova det! ok?

2008-01-07 @ 17:59:00
Postat av: Kristina

Du har så klart all rätt i världen att må dåligt Cornelia. Jag vet hur jobbigt det kan kännas att gå upp i vikt, men försök att tänka logiskt. För som du skrev i tidigare inlägg så äter du bra nu. Och lagom mängd mat + träning = mer muskler.
Och muskler väger ju mer än fett. Du har säkert gått upp i muskelmassa och det var väl det du ville? Få mer muskler? Det var väl därför du började träna?
Försök att tänka logiskt och hitta det positiva. Du är värd så mycket mer. Jag skulle göra nästan vad som helst för att du skulle må bättre.
Du ÄR en underbar människa Cornelia och du ställer verkligen inte till med problem. Du hjälper otroligt många bara genom att skriva din blogg och du har inspirerat mig enormt mycket.
Försök att ta hand om dig och din kropp!
Många kämpar kramar

2008-01-07 @ 20:15:22
Postat av: Jenny

Åh mitt lilla hjärta! Du har all rätt i världen att må dåligt. Jag vet själv oxå hur det är att gå upp i vikt. Det är rent ut sagt ett helvette. Men jag måste bara få säga att du är en av det allra finaste, raraste och underbaraste människa jag känner! (Jag vet att jag inte känner dig, men det känns som det. Du vet Cornelia - vänner som du - är svåra att finna. KÄMPA!!! En dag kommer du stå där på mållinjen och jag komma och krama om dig för du är bara värd det bästa

2008-01-07 @ 22:28:47
Postat av: Jossan

Du har rätt att skriva precis hur du känner på bloggen - den är ju din, eller hur? De som inte vill läsa behöver inte heller göra det och det inkluderar även de i din familj. Det är inte alla som är så modiga och självutlämnande i sina bloggar som du. Jag förstår om din bror blev sur (eftersom folk har problem med att se sig själv ur någon annans perspektiv) över det som du skrev i bloggen, men du skrev väl bara sanningen och jag antar att du vid just det tillfället menade vad du skrev. Att han reagerade som han gjorde istället för att konfrontera dig, anser jag bara är omoget och det får stå för honom.

När det gäller din vikt så tänker jag skriva att jag är glad för att du har gått upp, även om det får dig att må dåligt.

Och du har fel, alla hatar inte dig Cornelia. Jag tror inte att det finns någon som gör det över huvudtaget om jag ska vara ärlig. Istället finns det väldigt många människor som tycker om dig, tom människor som aldrig har träffat dig - det kan du ju se här på bloggen. Du har en egen vilja, du kan styra ditt eget liv och behöver inte alls bli som din mamma. Jag säger inte att det kommer att bli lätt eftersom du har din anorexia att slåss emot, men ge inte upp gumman.
Se ALDRIG dig själv som ett offer - för den dan man gör det så slutar man att kämpa.

2008-01-08 @ 08:19:08
URL: http://jossans.bloggagratis.se/
Postat av: lilla ja

Vännen...
Som många skrivit tidigare, muskler väger mer än fett, du började väl träna för att du ville stärka din kropp och bli fastare, detta kommer innebära att siffrorna
på vågen kommer att öka.
Försök att lasta av alla problem som du tycker folk lägger på dig, som du skriver är inte det ditt ansvar. Det är inte lätt, det är inte så jag menar, men egentligen vet du också att det är värt mer att fortsätta kämpa. Du kommer heller inte bli lyckligare för att du går ner mer, du vet ju vad som händer
i kroppen som leder till hur hjärnan fungerar osv.
Kom igen tjejen, vi tror på dig! Alla har rätt att må dåligt, alla måste få falla tillbaka, vi finns här för att stötta dig tillbaka på rätt spår igen!

2008-01-08 @ 08:28:08
URL: http://littlemes.blogg.se
Postat av: Anonym

"Varför skriver jag en massa skit?"
jag VET (för de märks) att du inte bara förändrar ditt egna liv positivt, utan även andras med allt du skriver!
innerst inne har du en enormt stor kunskap som du delar med dig på ett positivt sätt.
innerst inne har du en extrem stark person (så då kanske du är 3splittrad?!
=P ) som kämpar varje dag och gör de med stormsteg framåt.
innerst inne har du ett varmt hjärta som bryr dig om andra, även nu när du tycker att du inte är stark nog att "ta hand, visa och känna" (om jag uttryckte mig rätt) för andra..
jag är imponerad av dig! Mäkta imponerad!

jag tycker att du gör rätt i att "ösa" ur, alla behöver vi det ibland..

Ta hand om dig, för precis som du själv har skrivit; du är värdefull, de finns en mening med ditt liv där du är den som är mest viktig!

2008-04-02 @ 04:06:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0