Godmorgon mina vänner

Jag är så trött att det känns som jag fortfarande sover. Drömde en hel del inatt, men nu har jag glömt det igen... har precis ätit en jättegod frukost bestående av havrefras med havremjölk, en halva polar extrem med leverpastej och paprika, och ett stort saftigt äpple. Frukost är bäst! Love it.
I eftermiddag ska jag till kliniken. Tror vi ska göra det testet idag, ni vet som jag berättade om sist. Jag ska rita av mina konturer på ett stort papper, sen ska jag ställa mig där och så ritar min behandlare av mig. Så ser jag hur jag ser ut på riktigt liksom. Ska bli spännande! Har ritat av mig på ett litet papper också... kan fråga om jag kan få ta med den hem, så kan jag fota och lägga upp här. Så får ni veta hur JAG ser på mig själv.

Tror jag ska få min nya dator på jobb idag. Wiho! En helt splitter ny... shit! Synd att jag inte får ta med den hem bara, hihi.
Får se om jag beställer tid till att slinga håret också. Om jag hinner! Annars får det bli imorgon. Jaja, ingen brådska med det.
Nu ska jag snart bege mig till jobb. Ha en bra dag!
Kram

Ps. glöm inte att rösta på vad ni saknar här på bloggen, till höger! ;D

Kommentarer
Postat av: Kristina

Vad intressant det verkar att få jämföra hur man ser på sig själv, med hur man verkligen ser ut! :P Det skulle jag också vilja göra, tror det kan vara bra att se en sådan sak svart på vitt.
Spännande att få en ny dator.
Kram

2008-01-07 @ 09:59:43
Postat av: Frida

Underbart med en ny dator!

2008-01-07 @ 11:42:22
URL: http://livetenligtfrida.blogg.se
Postat av: Anna

Åh jag älskar Extrem-mackorna it's the shit :D Går du på BUP eller på vuxenavdelningen? I Lund?

2008-01-07 @ 16:45:25
URL: http://shewantsit.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0