Frisör nr 2

Jaha. Nej de var också negativa till det. Mhm. Vad gör jag nu då? Bleka, bleka, bleka ? Jag vetifan alltså. Rövhååååål!! Hahah! Jag blir galen.
Men går det inte att färga håret ljusbrunt då, till att börja med? ELLER BLIR DET OCKSÅ GULT?!?! AAAH. Alltså, vi lever på 2000-talet, och vi kan inte färga våra hår blonda... hm? "Det tar flera år"... sa denna frisören jag gick till. JAHA?! Det tror jag inte ett skit på. Och att låta det växa ut? Är dom dumma eller? Ska jag gå med halva håret mörkt och halva håret ljust? Naaah...

Hjälp mig innan jag klipper av allt mitt hår.

Vilken hårfärg ska man ta för att gå från mörk till ljusbrun?

Kommentarer
Postat av: Sandra

På något sätt ska du få ditt blonda hår tillbaka, det måste gå. Men om du testar att bleka ditt hår med slingor först, själv, hemma.. så blir det tyvärr lite gulaktigt, men om du ändå gör det och ringer en frisör.. så måste dom kunna hjälpa dig. Jag slingade mitt hår en gång och det blev gult, första bästa frisör och dom la i blonda slingor osv, och det blev blont. Jag menar dom måste kunna hjälpa dig om du färgat ditt hår och när det gäller att färga fårn brunt till blont så vet vi att det tar tid, vi vet att det inte går på första knycket. Men någonstans måste processen börja.. och visst går det att färga det från brunt till blont, varena kändis gör det och vad har deras frisörer som inte våra har?! Ditt hår blir nog mer orange än gult, testa att göra blonda slingor själv hemma? Om inte det blir bra.. alltså helt åt helvete.. kan du ju alltid färga om det brunt igen..

Hoppas det funkar.. jag hade nog testat att färga det blont och lägga slingor i hemma ett par gånger, för att sedan gå till frisören.. en tjej i min klass hade mörkbrunt hår.. nu idag är hon jättefint blond..

KRAM och lycka till!

2008-01-03 @ 14:38:26
Postat av: Emma

Om du så gärna vill bli blond igen snabbt kan du ju testa en avfärgning hos frisören, då försvinner den mesta färgen så kan du göra ljusa slingor sedan...fast de sliter en del på håret fast det gör ju en färgning med. Lycka till!

2008-01-03 @ 15:15:53
URL: http://emmis888.blogg.se
Postat av: MatildaLA

Haha, andas lilla gumman!:D Det går nog att fixa ska du se:)

2008-01-03 @ 15:22:19
Postat av: Thepreciousgirl

MatildaLA: Haha ja det fixar sig :P *andaaaas*

2008-01-03 @ 15:30:03
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: jossanpossan

Jag färgade mitt hår i mörkt brunt, sen ångrade jag mig efter ett tag o tog i hårfärgen Solblond från Mood. Ungefär 2 paket senare började håret bli ganska blont..men för att få riktigt blond färg dröjer det tyvärr nog ett tag. Mitt hade hunnit bli ljusare brunt o var inte nyfärgat. Så jag är inte alls säker på att det funkar för dig! men ngt sätt måste ju finnas? Mixtra lite själv :P

2008-01-03 @ 15:33:18
URL: http://regnblomma.blogg.se
Postat av: josse

ehh alltså, det går inte att gå från mörkbrun till ljusbrun. du menar alltså att du ska köpa ett paket med ljusbrun hårfärg och färga det på ditt mörka? blir nog inte så lyckat. kommer antagligen blir någon konstig färg det med. jag var nästan svarthårig förut och lät min färg växa ut, grejen är att det bleks otroligt mycket och det ser inte så konstigt ut om du gör ljusa slingor i hela håret. men det sliter oerhört mycket hur tåligt hår man än har.

2008-01-03 @ 15:33:56
URL: http://sanningenomjosefine.blogg.se
Postat av: josse

ta och gör blonda slingor och låt det sitta i längre än vad som står i instruktionerna för annars blir det inte så ljust som man vill ha det. det är bara o kolla när man har färgen i håret så ser man när de orangea skiftningarna har försvunnit och då är det dags att skölja ur. gör jättemånga tunna slingor och låt det gå en vecka och sedan gör du ännu flera slingor. till slut kommer du att vara helt blond. kommer känna slite ovant första gången för blonda slingor i ett så mörkt hår kanske inte är så jättefint men man vänjer sig.

2008-01-03 @ 15:37:20
URL: http://sanningenomjosefine.blogg.se
Postat av: Maja

tycker du är snyggast och passar bäst i mörkt hår.

2008-01-03 @ 15:38:33
Postat av: A.

jag gick från brunt till blont hår för typ två år sen. min frissa la i en massa blonda slingor och då blev det en aning gult. men då köpte jag silverschampoo och tvättade några gånger med det så försvann det gula ganska snabbt. så prova det. :) och som någon annan sa så kan man ju göra avfärgning hos frisören.

lycka till!

2008-01-03 @ 15:55:44
Postat av: Elin

Men asså första gången ja färgade mörkt hår gick det jättebra att få blont igen. Först köpte jag en naturlig blond färg så att de mörka skulle bort sen tog jag bara en blondasre färg och färgade med. JAg och min mamma gjorde de ensamma hemma. Det gick hur bra som helst!

2008-01-03 @ 16:29:00
URL: http://ellan91.blogg.se
Postat av: Jenny

Har inte läst din blogg på ett tag för jag har varit utan dator, men nu så! Vad så mycket att läsa och kändes som att jag missat supermycket. Men nu, är jag uppdaterad och tillbaka :] Hihi!

Angående ditt hår så VET jag att det GÅR att göra det ljust. Herregud, jag säger dom dig. Hur fasiken gör kändisarna? De färgar ju fram och tillbaka hur som helst hela tiden!

2008-01-03 @ 17:31:18
Postat av: serioh

alltså herregud vad fan är problemet. med frisörerna då. jag känner flera som haft mörkbrunt hår och bara blekt ner det själv på en kväll.. jag själv har haft mörkbrunt och blekt det till mellanblond. okej om man märker att ens hår är fallfärdigt och halvdött, då kanske man inte ska bleka det helt men seriöst så stor grej är det ju inte. dom är säkert bara rädda att bli stämda om det skulle bli lite fel nyans eller nåt.. eller så vill dom bara show off med sina kunskaper om hur det kan gå om man har sjuk otur. eller för att typ jävlas.. lycka till iaf..

2008-01-03 @ 17:57:38
Postat av: Pia

Självklart går det! Du har fel frisör. Jag färgade mitt från mörkbrunt till blont, inga problem, men det måste göras professionellt. Annars blir det orange eller nåt. Kostar något över 1000-lappen. Lycka till!

2008-01-03 @ 19:57:27
Postat av: sara

Jag gjorde avfärgningar flera gånger. Har du rött i håret nu? Då kommer det bli oranget.. och det ser ju inte så bra ut! Men om du bara har vanligt brunt borde det väl inte vara ngra problem...

2008-01-03 @ 20:06:19
Postat av: Thepreciousgirl

Pia: Vilken frisör var det? Var ligger det? :D
***
****
*****
******

2008-01-03 @ 22:15:53
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Anna

hm, konstiga frisörer
När jag var svart/rödhårig gjorde min frisör massa små blonda slingor i det, blev ljusbrunt. Hon sa att om jag ville ha det blont skulle jag gå dit igen om en månad och göra samma sak. Gjorde dock inte det, mitt hår blektes istället otroligt mycket på sommaren så det blev heltblont! :)

2008-01-03 @ 22:32:27
Postat av: fanny

låt bli att underhålla den bruna färgen på ett tag så går den att bleka ur sen om du färgar några slingor i taget

2008-01-03 @ 22:48:22
Postat av: Mathilda

jag hade färgat mitt hår svart sedan jag gick i sjuan, jag går nu i ettan på gymnasiet. Jag gick från svart till blond på 3-4 gånger hos frissan, vi la i massor med slingor sedan en toning varje gång jag var där. Nu har jag blont och fint hår, man ska inte lyssna på negativa frisörer, är frisören negativ så gå till nästa. Jag var in hos 4-5 negativa frisörer tills jag kom till en positiv som sa tvärtom än vad de negativa sa "jamen, det fixar vi seddu!" sa hon bara, så beställde jag tid, allt du behöver är lite tålamod, klart du ska ha blont hår tjejen! :)

2008-01-05 @ 00:52:16
URL: http://mjaansson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0