Bingolotto!

Ja nu blir det bingolotto för hela slanten. Hoppas jag återkommer 1 miljon rikare eller så, det hade varit på sin plats. Det var flera år sen jag spelade sist! Lite nostalgi-känsla faktiskt. Men visst var det roligare när loket var med? Men han som är nu, han är också bra.

Hur ska ni spendera er kväll?

Kommentarer
Postat av: maria

Aa, en miljon vore inte helt fel :) hah.

2008-01-26 @ 18:00:55
URL: http://marialundqvist.webblogg.se
Postat av: C,

va roligt med bingolotto :P
själv blir det en kväll framför datorn, kanske tvn också

2008-01-26 @ 18:45:35
URL: http://camillaelisabetlyktberg.blogg.se
Postat av: Filippa

Hej Cornelia! Du behöver inte svara på den här frågan om du inte vill. Det jag undrar över är när anses man vara frisk från sjukdomen anorexia? Jag vet att många aldrig riktigt blir av med tankarna som alltid cirkulerar runt i huvudet och bara för att man är normalviktig betyder det inte att man är frisk, men jag tänkte om det ändå finns något stadium när man anses vara frisk? :) Kämpa på! Du är fantastisk duktig tjejen! Kram Filippa, Tylösand

2008-01-26 @ 19:31:25
Postat av: Thepreciousgirl

Filippa: Hej!
Absolut kan man bli frisk från anorexi! Först och främst (enlig min åsikt) måste man vara fri från ångesten, att inte undvika nån speciell mat pga ångest eller liknande. Sen ska kroppen må bra också, fungera normalt osv. Annars är det mest det psykiska! Egentligen kan ingen annan friskförklara en, mer än en själv.. för det är bara du själv som vet om du mår bra på insidan eller inte. Om du störs eller lider av dina tankar.

Tack ska du ha! Stor kram!

2008-01-26 @ 20:07:03
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0