Ååååh

Mår ni bra ikväll?

Själv är jag trött, och lite irriterad också. Försöker faktiskt genom denna bloggen hjälpa er med matscheman och grejer, ge er recept och tipsa om andra saker. Men jag får mestadels skit, eller så ifrågasätter eller märker ord hela tiden.

"Varför är där ingen macka till frukosten?"
"Det där går man KNAPPAST upp av"
"Det stämmer inte"

Alltså ge er! Ni menar kanske inget illa, men jag tycker det känns himla tråkigt att försöka hjälpa er när ingen uppskattar det?! Schemat jag skrev ner, det har jag fått av en professionell person, en dietist, som jag varit hos ett antal gånger. Man behöver runt 2000-3000 kcal för att gå upp i vikt BEROENDE på längd, vikt, ämnesomsättning och hur pass aktiv man är. Schemat ligger upp emot 3000 kcal, och det anser jag defenitivt inte vara för lite för viktuppgång. Själv har jag inte ens legat över 2000 kcal för att gå upp i vikt. Jag har varit stillasittande och inte behövt mer än så för att öka. MEN, det har också tagit mig 1 helt år att gå upp de kilona jag har!! Vill man ha en snabb viktuppgång, ja då är det ju rätt självklart att man ska äta mer!!

Så sluta hacka, och är ni himla missnöjda eller tycker illa om mina tips, recept eller matscheman, låt bli att säga det, för det finns nog de där ute som jag faktiskt hjälper!

Ni som uppskattar det jag gör, you know I love ya! ;D

Kommentarer
Postat av: E-S

Jag menade definitivt inget illa med det jag sa om smörgåsen till gröten, bara det att jag fått det itutat i mig under hela tiden på ätstörningsenheten att det ska vara en macka till.. så ber om ursäkt, det är klart det inte måste vara så, jag är bara så inmatad med den informationen..:(

2008-01-22 @ 22:09:13
Postat av: Anonym

E-S, om du tittar på bilden med gröten så ser du att det ligger en smörgås där. Det är absolut helt normalt att äta en macka till gröten. Jag brukar äta två! :)

2008-01-22 @ 22:24:04
Postat av: K

tycker det var inspererande!
ger mig en liten "puff" åt rätt håll att få se hur man ska/kan äta som frisk!

Tack!

2008-01-22 @ 23:07:55
URL: http://www.lillajag91.blogg.se
Postat av: Thepreciousgirl

E-S: Men jag skrev att det var förslag till en matdag! Jag ska väl inte behöva skriva "lägg till en macka här, ett glas mjölk där".. har ni lärt er nåt annat på en äs-klinik, ja där är det väl bara att lägga till macka och allt dedär själva! Jag har inte sagt att man ska äta PRECIS så, alla äter ju olika! Men detta var f ö r s l a g!

:)

2008-01-23 @ 07:03:56
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: E-S

Nej, jag vet egentligen det, var klantigt av mig att säga det så. Bara det att jag fortfarande är så himla osäker på vad jag ska äta så så fort jag ser nåt annat så blir jag rädd att jag gör fel =/

2008-01-23 @ 12:30:14
Postat av: johanna

strunta i sånna kommentarer. kör hårt tjejen. läser din blogg slaviskt.

2008-01-23 @ 17:58:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0