18 januari, Fredag

Godmorgon!
Redan fredag. Det är sjukt vad tiden går fort ! Det ska verkligen bli grymt skönt att vara lite ledig, att inte göra någonting alls. Inga krav, inga måsten.
Idag ska jag ju till kliniken. Inte roligt! Jag ser verkligen inte fram emot det. Jag brukar göra det, för jag tycker det är så skönt att prata ut med min behandlare. Men denna gången är jag bara nervös. Orolig för vad vågen ska visa för siffror. Förra gången blev jag ju rätt chockad att jag gått upp det jag hade gått upp, men eftersom jag börjat träna då så sa min behandlare att det berodde på det. Jag tror på det, helt klart. Men siffrorna snurrar ändå i skallen på mig. Tänk om jag gått ner mycket , och att hon blir orolig? Det vill jag INTE. Men tänk om jag gått UPP ännu mer. Nu när jag är normalviktig och allt, ja då känns det som det räcker. Egentligen tror jag att jag gått ner... min känsla säger så. Men eftersom jag börjat träna, ja då kanske musklerna väger mer, och jag väger detsamma eller ännu mer?

Skitsamma. Jag får försöka glömma det tills jag väl ska väga mig. Onödigt att lägga ner tid på det nu ju. Jag kan inte göra nåt åt det ändå!
Vi hörs antingen innan eller efter besöket på kliniken.
Ha en bra dag! Kramar

Kommentarer
Postat av: josse

om du har gått upp mer så försök tänka att det är pga träningen, pga att du är hälsosam och inte för att du är tjock på något vis. svårt att muntra upp dig när man inte vet vad man ska skriva men lycka till :)

2008-01-18 @ 07:12:00
URL: http://sanningenomjosefine.blogg.se
Postat av: sara

jag ska oxå till kliniken idag, scaaaary! :/

2008-01-18 @ 07:12:28
URL: http://lillaextra.blogg.se
Postat av: Camilla

Hej! lycka till idag, skriv gärna sen hur det gick, upp eller ner
kram

2008-01-18 @ 08:12:46
Postat av: stars in heaven

Hoppas det går bra!
Kram

2008-01-18 @ 09:49:23
URL: http://tessiiie88.blogg.se/
Postat av: Carro

Hoppas det går bra idag ! :) Jag skippar å få veta vikten, är så rädd för att det ska skapa mer ångest .. Siktar på att allt ska funka perfa med maten först .. Jag gillade den blommiga tröjan du hade igår föressten :D

2008-01-18 @ 09:58:41
URL: http://acmd.blogg.se
Postat av: Kristina

Jag har bara tänkt på en sak. När du väger dig på kliniken, så väger du dig väl med kläder på och efter lunch? Då påverkar väl det vikten en aning också? Beroende på vad man har på sig och hur mycket man har ätit och druckit. Eller tar du av dig kläderna?
Sen får du försöka att inte bli ledsen om du har gått upp. Tänk på att du som sagt tränar.
Och du är otroligt vacker även om du har gått upp lite grann.
Kram

2008-01-18 @ 14:24:53
Postat av: Thepreciousgirl

kristina: jag väger mig utan kläder. Och ja försöker att inte dricka så mkt innan vägningen, eftersom det kan påverka mycket.

2008-01-18 @ 15:56:38
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0