Torsdag 14 feb

Hjälp vad mycket jag drömt inatt. Typ att vi letade nytt hus, jag var med klassen (från gymnasiet) på nån utflykt och så vad Göran Persson vår lärare! Fast han såg helt annorlunda ut... och jag kommer ihåg att jag tänkte "men han är ju inte så ful som alla säger" precis innan jag vaknade. HAHAHA! Snacka om underlig dröm...

Igår kväll satt jag och såg på tv, då mamma plötsligt säger att vi har kanal 5! Va?! Vi har viasat och den kanalen har aldrig varit med där. Min lillebror kommer och säger att han nyss hörde reklamen på radion att viasat också fått kanal 5! Woooohoooo!! Äntligen , då kan jag också börja se på Gossip girls, i huvudet på Gynning och allt annat roligt. Happy!

Fick en kommentar igår att en tjej skulle sälja sin jacka från monki. Skickade ett mejl till henne för en stund sen, och hoppas på svar! Skulle bli jätteglad om jag fick den jackan. Så tack till dig!

Idag jobbar jag som vanligt till klockan 11. Sen ska jag hem och vila, äta fisksoppan från igår och mysa! Hoppas jag i alla fall... det brukar alltid komma en massa saker jag ska göra. Men men! Kanske mitt halsband från kyssjohanna kommer idag?! Var faktiskt en vecka sen jag beställde det nu... lite irriterande faktiskt. Hade jag vetat det hade jag förmodligen aldrig beställt det.
Ha en underbar dag nu mina vänner!

En fråga innan jag lämnar er, hehe. Vad brukar ni äta till lunch? Behöver tips och inspiration.
PUSS!

Kommentarer
Postat av: Malin

ugnsbakde tomater med fetaost täcke, med ungsbakade broccolie bitar, typ sen sesam nuggets o en klick vitlöksås till det man gör själv :-P är en av mian favorit luncher :-D

2008-02-14 @ 07:14:35
URL: http://only4you.blogg.se
Postat av: Carro

Jag skulle typ inte klara mig utan femman så sicken tur att du fått den =D haha .. Hoppas du får en bra alla hjärtans dag :)

2008-02-14 @ 08:03:15
URL: http://acmd.blogg.se
Postat av: camilla

olika hela tiden vad man ätertill lunch. fisk, kött, kassler, pasta.. lasagne mm.
kram

2008-02-14 @ 08:32:57
Postat av: E-S

Ofta matlåda som du gjorde idag. Är faktiskt förtjust i att äta soppa till lunch och just nu har jag linssoppa i frysen, perfekt tillsammans med en brödbit!

2008-02-14 @ 13:23:04
Postat av: E-S

Ofta matlåda som du gjorde idag. Är faktiskt förtjust i att äta soppa till lunch och just nu har jag linssoppa i frysen, perfekt tillsammans med en brödbit!

2008-02-14 @ 13:23:32
URL: http://thecrazybeautiful.blogg.se
Postat av: Julia

jag äter havregrynsgröt med äpple eller banan.. sedan en matig lunch och något lätt till middag/kvällsmat. typ sallad eller så...

Kul med femman, de har mång av de bästa serierna juh!!! ^_^

2008-02-14 @ 17:51:22
URL: http://ibebeautiful.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0