Tisdag 5 februari

Usch. Det är en låång dag idag. Känns aldrig riktigt som jag kan vila eller slappna av. Även om jag ser på tv och myser på kvällarna , så är det massor jag måste göra som jag sitter och tänker på. Idag ska jag jobba till kl 11 som vanligt, sen har jag bråttom till bussen som tar mig till läkaren. Efter det är det stor chans att jag missar bussen och får vänta en timme på nästa, sen måste jag hem och laga middag själv. Dock väldigt lättlagad middag, men ändå. Sen ska jag skriva matschema (som jag glömt igår, och får göra 2 stycken idag istället), träna, rasta hunden, städa... blä.
Tänk innan, då gjorde jag ingenting om dagarna. Då jag var sjukskriven. Okej, det blir ju tråkigt i längden, men jag hittade alltid på saker att göra ändå. Känns inte som jag hinner stanna upp och känna hur jag känner! Dagarna går ju så sjukt fort också!!

Vi hörs efter läkarbesöket idag! Nu ska jag duscha.
Puss o kram!

Kommentarer
Postat av: Jossan

Ja du gumman, så är det att ha ett jobb. Man hinner inte riktigt med sig själv under veckorna, utan allting får vänta till helgen. Det gäller att planera och prioritera. Själv hinner jag tex inte träna efter jobb eftersom jag pendlar. Så vill jag träna får jag ta ledigt en timme från jobb mitt på dagen för att träna och sedan jobba över en timme.
Jag lääängtar tills jag får ett jobb närmare Malmö, så att dagarna är fyllda av lite mer än bara tågåkande och jobb.
Jag tycker i alla fall att du är jätteduktig som jobbar! Hoppas att det går bra på läkarbesöket!

2008-02-05 @ 08:02:06
URL: http://jossans.bloggagratis.se/
Postat av: jos

kan du lägga upp ditt matschema på bloggen? stor kram!

2008-02-05 @ 09:06:59
Postat av: Camilla

ja precis man hinner aldrig med något.. jobbar man 8 timmar per dag hinner man ju knappt ut med hunden :/ skriv sen hur det gick hos läkaren..om du vill alltså =)
Hur tränar du på för vis?? tips tas gärna emot.
KRAM

2008-02-05 @ 09:23:56
Postat av: Thepreciousgirl

Jos: jag har inget matschema. Jag skriver bara vad jag äter så min behandlare kan ha någerlunda koll.

2008-02-05 @ 09:33:02
Postat av: Rebecca

du skulle inte vilja lägga ut den ressen här på bloggen eller bdb? jag skulle vilja se hur dne ser ut i "verkligheten" liksom

2008-02-05 @ 14:13:28
URL: http://rebeccaCecilia.blogg.se
Postat av: Trixie

Åh jag vet hur det känns! Har precis börjat jobba heltid och jag känner att jag inte hinner med någonting! Men man lär sig väl.. Ha en bra kväll!

2008-02-05 @ 16:10:06
URL: http://trix.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0