Skrivarlust

Åh, jag har en otrolig skrivarlust. Vill bara sitta hemma och skriva på min bok! Tänk när den är klar... vad häftigt! Längtar verkligen supermycket. Men det är mycket jobb kvar, men jag tycker ändå jag har materialet nu, alltså texten, förutom det lilla sista. Jag tror boken blir ca 250-300 sidor, lite mer. Hoppas det finns någon där ute som är intresserad fortfarande.

Jaja, jag har sovit gott inatt. Älskar att sova! Känns som problemen försvinner då för en stund. Man känner inte efter och tänker inte när man sover. Underbart! Tänk om det vore så när man är vaken också.
När jag kommer hem idag ska jag städa för en gångs skull. Och sen kanske slinga håret, som sagt. Hoppas ni mår bra idag!
Här kommer ett litet stycke från min bok.
Kram!

Tor. 14 sep 2006 19:06
Gått ner

Suck. Kom hem från äs-kliniken för en stund sen. Det gick väl bra, men det är så jobbigt när hon frågar hur det gått med matschemat. Jag sa "jag har ätit hälften av det som står där ungefär"... Fan vad jag skäms! Så dåligt. Sen berättade jag att jag får jätteångest av att väga mig varje vecka. Att jag äter mindre den dan jag ska väga mig. Så hon fråga om det va okej att hon vägde mig idag... Jag sa ja. Jag ville ju veta! Och jag har gått ner. Inte mycket, men ändå. Hon frågade hur det kändes... Både bra och dåligt. Skönt på ett sätt för nu vet jag att jag kan äta mycket utan att gå upp, att det krävs mer än jag tror. Sen kände jag mig bara misslyckad och fick ångest över att tänka på att jag måste äta ännu mer.

Ons. 27 sep 2006 22:08
Vägning på fredag

Nervös som fan som vanligt. Hatar att väga mig men samtidigt måste jag veta. Har jag gått upp eller har jag gått ner? Jag har ätit mycket mer känns det som. Säkert bara för att jag åt godis och så på min födelsedag.. Men jag har ätit mer till middagarna också. Mer fett och så... Skäms så jävla mycket över min kropp. Den känns så stor men samtidigt så benig när jag ser mig i spegeln. Bröstbenen och revbenen är så sjuk synliga. Vill inte! Hade linne på mig idag.. man ser liksom bröstbenet och det ser så jävla äckligt ut när ja rör mig. Fattar inte hur jag kan känna mig så fet i en smal kropp?

Kommentarer
Postat av: josefin

jag vill lätt köpa din bok sen :) längtar

2008-02-06 @ 09:09:45
Postat av: Elin

ja ska självklart köpa din bok sen :) om den kommer till Uppsala då vilket jag hoppas! Längtar. Kommer läsa ut den samma dag ;)
Take care

2008-02-06 @ 10:57:51
URL: http://ellan91.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0