Psykologen nästa

Åh, tack och lov fick vi låna en väns bil, så mamma kör mig dit. Annars tar det en himla tid, eftersom bussarna går jättesällan dit jag ska. Skönt att inte stressa iväg!
Vad ruggigt väder det är idag! Riktigt kallt och fuktigt utomhus. Är alldeles blå om naglarna... vilket jag alltid blir så fort jag fryser minsta lilla. Jag hatar det! Brukar oftast ha målade naglar för att dölja... tänkte faktiskt köpa ett mörkblått nästa gång jag shoppar. Tycker det är grymt snyggt! Annars till sommaren ska jag satsa på ett turkost nagellack. Turkost är ju trendigt nu till vår och sommar, och jag ska absolut satsa på det. Har hittat ett par turkosa ballerinaskor jag ska köpa. Helt lovely! Wedins har även kommit med ett par turkosa pumps. Grymt snygga!!

Berättar sen lite hur det gick hos psykologen! Känns som jag har riktigt mycket jag vill prata om. Ska bli skönt att få ur mig allt!
Ha det så bra! Vi hörs sen, puss!

image1320

Kommentarer
Postat av: Malin

Lycka till =)

2008-02-29 @ 12:15:06
URL: http://only4you.blogg.se
Postat av: z

här i sthlm är det skinande sol! : o

2008-02-29 @ 12:54:13
URL: http://zumiii.blogspot.com
Postat av: Emelie

Jag köpte ett mörkblått nagellack idag. Kan inte bestämma mig om det är snyggt eller fult. Ser lite ut som jag klämt alla fingrar, men jag tror jag gillar det ändå. :) Inspiration från dig! Tackar tackar!! :) Ha en härlig fredag!!

2008-02-29 @ 15:09:50
URL: http://olyckssystern.blogg.se
Postat av: Thepreciousgirl

Emelie: Oh, var köpte du det? :)
Hihi varsågod! Ha en bra fredag du med!

2008-02-29 @ 18:53:16
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0