Lördag

Har precis legat i sängen och sett på Braveheart. Inte hela, men en bit. Den är så jäkla bra! Riktigt längesen jag såg den nu och har faktiskt glömt det mesta.
Så vad händer idag då? Inget speciellt händer under dagen, jag ska bara vila och slappa runt. Senare i eftermiddag kommer mina kusiner (pappas sida) och ska väl äta lite middag och snacka. Träffar inte dom så ofta, så det ska bli trevligt.

Just det! Igår använder jag ju Sachajuan Hair Repair, och tänkte bara säga att den var riktigt bra! Har inte fixat mitt hår än, men jag känner stor skillnad ändå. Det är glansigt, mjukt och doftar jättegott! Undra när jag kan ljusa upp mitt hår ännu mer? Utan att tappa det... vill ha ljusblont till sommaren ju. Tänkte beställa klipptid till nästa vecka. Ska klippa av några cm och klippa upp det med en sån hårkniv ni vet. Tycker det är grymt snyggt! Får se hur håret känns då! Måste nog vänta en månad till minst innan jag bleker det igen. Jag tror också mitt hår kommer se mycket ljusare ut när jag klippt mig eftersom det mest är topparna som är mörka.

Jaja, vi får se!
Händer för er idag?
Puss

Kommentarer
Postat av: Malin

Ditt hår är jättefint som det är nu, men det kommer alldeles säkert bli fint sen med. :)

Jag vet att det är lätt att man tar åt sig av negativa kommentarer (spec. när man inte mår så bra), men försök strunta i dom! Det är bara idioter som är avundsjuka på dig som skriver sånt crap. Du är jättesöt och fin! Och definitivt inte tjock nånstans!

2008-02-23 @ 10:04:48
URL: http://majoli.blogg.se
Postat av: Sofia

Du är jättefin i håret!

Tänkte bara säga att hårknivar sliter jättemycket på håret och kan göra det sprött. Det är mycket bättre att klippa, bara så du vet.
Hårkniven förstörde mitt hår, men när jag började klippa det istället blev det betydligt bättre (sa frisören)

=) lycka till!

2008-02-23 @ 10:09:46
URL: http://skj.blogg.se
Postat av: L

Jag ska också satsa på riktigt ljust hår i sommar. Har trots allt varit svarthårig ett jäkla bra tag nu, trots att jag egentligen är blond. Tack för tipset med Hair Repair, kan jag behöva :P

KRAM!

2008-02-23 @ 10:26:39
URL: http://rockandrose.webblogg.se
Postat av: josse

vill också bara förvarna dig om att klippa upp med kniv sliter mycket på håret och får det att se jätteslitet ut. speciellt om det redan är lite slitet.. jag hade nog bara klippt med sax, annars gör det inte så mycket nytta att klippa sig överhuvudtaget känns det som.

2008-02-23 @ 12:07:03
URL: http://sanningenomjosefine.blogg.se
Postat av: Skier

Braveheart är sjukt bra;D ha det bra:D

2008-02-23 @ 17:04:38
URL: http://swe3454.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0