Kvällstankar

Har spenderat hela kvällen framför tv:n. Himla skönt måste jag säga. Har sett på massa skit, typ dismissed, made, nått program om extremt feta människor osv.
Tänkte ifall jag kanske ska slinga mitt hår för tredje gången imorgon? Är riktigt sugen på det. Vill ju bli blond någon gång. Och mitt hår känns inte alls slitet eller så efter förra slingningarna, så jag är inte orolig för det. Får se! Lägger upp före och efterbilder då såklart.

Vet inte riktigt hur jag mår eller känner, kanske lika bra att inte känna efter. Bara glida med och ta emot hjälpen jag får. Göra det bästa jag kan och aldrig ge upp. Det är sjukt jobbigt att känna att alla andra människor är värda mer än jag själv. Varför känns det så egentligen? Jag är väl lika mycket värd ett bra liv som alla andra?! Men att jag aldrig tyckt det, det skrämmer mig. Liksom, kan man verkligen hata sig själv så pass mycket att man vill se sig själv lida? Vad har jag gjort i mitt liv för att förtjäna det? Är jag så tjock och ful som jag tror? Så tråkig och så korkad? Är det bara en känsla, eller är det verkligheten?

Ett citat ur Lyckoboken.
"Alla har vi förmågan att skänka glädje... ett öra som lyssnar, ögon som ser, en utsträckt hand." / Pam Brown

Kommentarer
Postat av: -

Det gäller att kunna se vad som är viktigt i livet. Är det utseendet? Vill du lära dina barn att om är de fula är de inte lika mycket värda som de vackra och smala barnen. Fokusera istället på vad som finns på insidan.
Innan jag fick min ätstörning var jag social, utåt, alltid glad, pratig och framförallt accepterade jag mig själv. På bara några månader förlorade jag alla mina vänner, min förmåga att umgås i alla fomer av sociala sammanhang, och jag började hata mig själv. Visst jag blev smalare, men vad det värt de priset jag fick betala? Nej.

2008-02-05 @ 21:46:45
Postat av: Elin

Kollade också på de där programmet om extremt tjocka människor. Hemskt.
Cornelia, du är INTE tjock! och ja vet att antagligen inte bryr dig, men du är inte tjock.

2008-02-05 @ 22:00:26
URL: http://ellan91.blogg.se
Postat av: z

Nu ska jag leka dr.phil här... du har ett utseende som nog många är avundsjuka på, vackert ansikte och slank kropp.. och så har det kanske vart sen du var liten? I sånt fall har du säkert fått höra att du är fin och bra väldigt ofta, och sånt kan bygga upp en stark press på en person.. att leva upp till det. och personen kan känna att hon/han inte klarar det hela tiden. Och då istället känner sig misslyckad.

typ. Det kanske inte alls stämmer, menmen..
äh. förvirrande, du kanske inte fattar och jag är sjukt trött. Tjo!

2008-02-05 @ 22:26:45
URL: http://zumiii.blogspot.com
Postat av: Malin

muahah diggar du med MTV? :-P

2008-02-05 @ 22:30:24
URL: http://only4you.blogg.se
Postat av: isabelle

maste bara saga att jag beundrar dig nagot otroligt! Borjade lasa din blogg for typ 3 veckor sen och du ar en akta fighter!! jag har typ nan slags atstorning och vill bara ga ner hela tiden, men du kampar anda emot det. Du liksom vill klara av det... coolt..

2008-02-05 @ 22:34:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0