Hej mina vänner!

Åh har haft en jättemysig kväll med mina kusiner och familj. Har ätit mammas goda kycklingsoppa med rotfrukter och bönor, bröd med ost och frukt. Min lilla kusin Sunna på 1 år var också med! Underbar liten tjej! Tänk vad mycket glädje en sån liten människa kan medföra. Så himla söt! Glad hela tiden, dansar runt, skrattar och bara är så jäkla gullig. Barn är så himla underbara, när de inte skriker, hehe.
Såg på lite gamla familjevideos på mig och min kusin Lisa när vi är runt 4-5 år och springer runt och busar. Då bodde vi i vårt gamla hus... och jag säger bara, FAN VAD JAG SAKNAR DET! Vi springer runt i tunna klänningar, allt är grönt, stort hus, stor trädgård med gungor och hängmatta. Solen skiner och alla är glada och lyckliga. Så borde livet vara för evigt! Då var vi en komplett familj, mamma, pappa, bror (min lillebror va inte född än) och dotter. Men äh, bra minnen är ju alltid fint att ha med sig i bagaget!

Nu tänkte jag krypa ner i sängen och läsa kvällsposten och bilagan Fredag. Vill tacka alla som stöttar mig här på bloggen! Det betyder så jäkla mycket! Kommentarerna jag fick är inte glömda, men det är lättare att försöka undvika dom när så många skriver snälla saker.

Tusen tack!
Hoppas ni har en fin kväll! Puss o kram

Kommentarer
Postat av: SARA

Ha en trevlig kväll :)

2008-02-23 @ 22:13:40
URL: http://www.aamaziing.blogg.se
Postat av: Louise

Hoppas du sover gott =)

2008-02-24 @ 00:55:04
URL: http://rockandrose.webblogg.se
Postat av: sarah

Trevligt det låter! Och ja barn är för härliga:D

2008-02-24 @ 08:42:02
URL: http://sarahlillemor.blogg.se
Postat av: sarah

Trevligt det låter! Och ja barn är för härliga:D

2008-02-24 @ 08:42:32
URL: http://sarahlillemor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0