Godkväll

Denna dagen gick lätt tyckte jag. Okej, det var stressigt ett tag, men jag hetsar upp mig för ingenting. Jag behöver egentligen inte stirra så mycket som jag gör, men jag vill visa att jag kan! Att jag är bra på massa saker och att de vill ha mig kvar på jobbet. Okej, de har verkligen inga planer på att göra sig av med mig, chefen säger hela tiden att han satsar på mig. Att jag är jätteduktig, är skärpt och lär mig snabbt. Det stärker självförtroendet! Och speciellt att en av det andra könet säger det till mig... jag har liksom aldrig känt mig uppskattad av en man/kille förut. Jag har aldrig haft svårt med att umgås med killar, tvärtom, men just när det kommer till saker som handlar om mig, som att "Cornelia, fan vad du är bra!" , det har jag aldrig fått höra.

Så vad händer ikväll? Ingenting speciellt faktiskt. Har köpt mig en ny tidning, SOLO, som jag ska läsa senare. Åt en god middag med kycklingklubbor, couscous blandat med mango och spenat, till det litet skivat äpple och ½ kiwi. Så gott att avsluta en måltid med lite frukt. Tror jag behöver det nu också! Det kanske jag gjorde förut också... men när man bara går hemma större delen av dagen, känns det inte lika viktigt. Felfelfel. Men svårt att trycka in i huvudet.

En sak känns rätt konstig. Jag känner aldrig efter hur jag mår längre. Bra eller dåligt? Jag vet inte. Det är ju skönt att inte tänka på mat/kalorier/kroppen 24 timmar om dygnet längre, men samtidigt är jag rädd att jag ska glömma bort mig själv helt. Nu när jag jobbar hela dagar har det gått 6 timmar mellan måltiderna, och där emellan har jag inte känt någon hunger heller, förutom när jag verkligen ska äta. Och då är jag så uppe i varv att jag inte är sugen på något alls. Stress? Jag vet inte...
Jag känner skillnad i kroppen i alla fall. Sen jag börjat träna. Mina ben är muskulösare, alltså inte större, men bara mer muskler och knotigare knän. Samma sak med mina armbågar och min rygg. Armbågarna är sylvassa och armarna gör ont bara någon knuffar mig. De är så tunna! Liksom, där är inget emellan skelettet och skinnet. Okej, lite fett, men inte en jäkla muskel! Min rygg gör ont också. Ryggraden liksom skär in i huden.
Jag är inte allvarligt underviktig heller, det är det som är de jobbiga. Varför ska allt sitta på benen och inte fördela sig lite på överkroppen också? Äh, får väl acceptera det I guess.

Nu spårar jag ur lite här och bara skriver allt som finns i huvudet. Men ni får ha en bra kväll, och ta hand om er!
Puss!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du måste tänka på dej själv i första hand. och glöm INTE av att äta. det är jätteviktigt om man ska orka jobba.
Kramar

2008-02-21 @ 20:18:47
Postat av: L

Åhh Solo är den maximala mys-tidningen =) Ha det så bra tjejen! Och förresten, är det okej att jag länkar till din blogg från min? Du kanske har märkt att jag följer din blogg =) kram!

2008-02-21 @ 21:27:53
URL: http://rockandrose.webblogg.se
Postat av: Lelle

aah du är så grymt jordnära..1 veckan på nytt jobb/uppgift ÄR shet jobbigt!! flå`t så vilar läget alltid i Skåne! MEN !! Din Goo..din solsida..din empati!! är svår slagen!!! gojsch var får du all kraft/kärlek o goa recept ifrau? /Lelle

2008-02-21 @ 22:42:26
Postat av: Thepreciousgirl

L: Ja det får du gärna ! :D

2008-02-22 @ 06:58:40
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0