Ett bad

En grej jag saknar otroligt mycket sen vi flyttade från vår stora villa (efter skilsmässan) det är ett badkar. Okej, vi har ett nu också... men det tar ca 1 timme att fylla skiten med vatten, och ur kranen kommer bara ljummet vatten. Så ska jag bada där måste jag koka vatten och hälla i. Inte speciellt lockande.
Minns när jag var mindre och alltid tog ett bad för mig själv. La i sånna badbomber, överdrev med skum och hade stekhett vatten. Ibland tände jag levande ljus och läste en bok. Underbart! Det är njutning på hög nivå, och något jag saknar otroligt mycket. Sist jag tog ett bad var på Hilton hotell när mamma och jag var där på spa. Såg att det fanns ett badkar i vårt badrum och tvekade inte en sekund att utnyttja det.
Så ni som har fungerande badkar, LYLLOS! Jag avundas er... för det finns knappt något underbarare än ett varmt bad en kall och regning dag.

image1294

Kommentarer
Postat av: z

bad är sjukt skönt.

2008-02-26 @ 13:42:12
URL: http://zumiii.blogspot.com
Postat av: Emelie

Jag saknar tyvärr också badkar, vi kastade ut vårat efter det att vi renoverade vårt badrum. Trodde inte man skulle sakna det särskilt mycket, tyvärr hade jag fel.
Efter att ha vart ute i ösregn och frusit, vad kan då passa bättre än att få krypa ner i ett varmtbad?!
Saknar!

2008-02-26 @ 13:53:53
URL: http://olyckssystern.blogg.se
Postat av: lilla ja

Åh, jag saknar också badkar, när vår bostadsförening bytte stammar i och med det renoverade alla badrum så rök vårat pga platsbrist. Precis som du skriver, hur lyxit var det inte att tända ljus, köpa badbomber ifrån tex lush, och bara krypa ner och njuta, med ett glas egenpressad juice & läsa eller bara njuta? Bada badkar på närmsta spa i götet kostar typ 320 kr för 20 min =( Nu har vi ett såkallat regndusch-munstycke, sånt som hänger ifrån taket, och är 30 cm i dia, men inget kan ersätta badkaret! Kram till dig!

2008-02-26 @ 14:55:36
URL: http://littlemes.blogg.se
Postat av: Malin

Saknar badkar jag med...!

2008-02-26 @ 16:22:02
URL: http://majoli.blogg.se
Postat av: emelie

åh jag älskar att bada badkar men har aldrig under hela mitt liv bott i ett hus som haft ett. Så himla surt! Det är verkligen något av det skönaste som finns.

2008-02-26 @ 18:39:17
URL: http://mliem.blogspot.com
Postat av: Anonym

Men tänk lite på de som har badkar, men som blir typ influensasjuka av att bada då:/
Inte roligt alls...

/en som har badkar men som typ inte "tål" att bada.

2008-02-26 @ 21:35:10
Postat av: Thepreciousgirl

Anonym: Eh okej. Ska tänka på dig nästa gång jag skriver ett inlägg om badkar. :S
Tråkigt för dig ju, visste inte ens om det.

2008-02-27 @ 07:13:58
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0