Back!

Åkte tidigt till Trelleborg för att hinna gå lite på stan också. Handlade lite basic stuff som jag visar i nästa inlägg. Sen gick jag till kliniken, och det gick väl bra. Vissa måltider jag ätit var bra tyckte hon, men det mesta var för lite. Min vikt ligger på detsamma som förra gången, så ingen ned eller uppgång. Tog även blodtryck och det såg bra ut, och temp var normal. Så jag är frisk! Haha... i kroppen i alla fall, förutom att mensen fortfarande är borta.

Vad roligt att ni aldrig hört "hem om"... hm. Finns säkert massor med ord och meningar jag inte förstår mig på som ni säger också! Haha. Men hem om betyder i alla fall att jag var hemma snabbt för att sen åka igen. HAHA! Känns konstigt att förklara det, men ja, vi lever ju i ett avlångt land där alla pratar olika. Förresten så älskar jag olika dialekter. Så sjukt scharmigt (stavning?).
Nu ska jag lägga upp bilder på mina fina kläder. PUSS!

Kommentarer
Postat av: Emy

Hej cornerlia,

jag läser din blogg ganska ofta och du verkar vara en smart&trevlig tjej. Jag kämpar som dig mot anorexi & har (efter att läst dina inlägg) i stora drag samma rellation till mat & min kropp dom du. Vet hur svårt det är att äta och göra rätt hur gärna man än vill bli frisk men måste bara påpeka hur otroligt farligt det är att lura sig själv att tro att man är fysiskt "frisk" så som du skriver i inlägget. Att inte ha mens (vilket inte heller jag har), att frysa (vilket du breskrivit tidigare) samt att ofta känna en viss nedstämdhet (jag har uppfattat det som att du gör det) är tyliga tecken på att dtt du ger din kropp allderles för lite näring för att hålla värmen & få igång hormonproduktionen och för lite fett för att hjärna ska kunna prioritera känslor samt humör. Att fortsätta på den vägen kan ge allvarliga skador på kroppen ex. benskörhet, infertilitet, hjärtskador m.m. Var bara tvungen att skriva till dej då jag vet hur lätt det är att intala sig själv att man inte bryter ner sin kropp.

Hoppas vi båda snart blir "friska" på riktigt,
Massa kramar

2008-02-19 @ 17:14:30
Postat av: Sara

Hej!!
Jag vet att det är en högst personlig fråga som du kanske inte vill svara på men det skulle vara intressant om du ville svara på vad du anser är meningen med livet? Vad anser du det finns för mening både allmänt men även personligt för just dig!! Du verkar vara en smart och varm person och jag önskar dig all all lycka!! :)

2008-02-19 @ 18:00:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0