27 februari

Fan vad roligt I huvudet på Gynning var igår. Hon är så grymt skön! Visste ni att hon växte upp där jag bor? Liiiite coolt. Min bror har sett henne någon gång, synd att jag inte gjort det... hon är fan min idol. Hon gör som hon vill och låter inget stoppa henne, hon går sina egna vägar, även ifall hon ibland misslyckas så fixar hon till det. Hon är såå snygg i sitt mörkare hår också, och hon tog väl ut sina sillisar också.
Jag har nog aldrig tyckt om Victoria Silvstedt som också var med igår. Hon känns så... plastig och falsk på nåt sätt. Divig och tråkig. Jag känner ju henne inte, men det är den uppfattningen jag fått av henne. Vad tycker ni?



Tänkte igår att jag skulle åka in till Malmö idag och shoppa, men jag orkar nog inte det. Vill åka in med mamma istället så vi kan gå på bokrean som vi gör varje år. Himla mysigt, och det finns alltid så mycket man vill ha! I år är vi ute efter en faktabok, en sån stor där det står allt möjligt i. Skitkul att läsa faktiskt. Kokböcker köper vi alltid, och någon bra roman ska jag också ha.
Men blä! Hör nu på radion att de har HUND-modevisning. Öh! Hundar ska inte ha kläder på sig, FÖRUTOM om de är så pass små och har kort päls att de fryser häcken av sig utan en typ regnkappa. Men skor, klänningar, hattar, tröjor och byxor. Give me a break... hundar är hundar och inga jäkla leksaker.

Nu ska jag fräscha upp mig! Puss och kram
image1305


Kommentarer
Postat av: Julia

håller med totlat, låt djuren vara djur och sätt inte på dem massa saker för din egen skull!!!!

2008-02-27 @ 09:34:25
URL: http://ibebeautiful.blogg.se
Postat av: josse

hon har lite silikon kvar, tror inte hon tog ut allt. hade nog inte sett så bra ut :p . victoria känns lite lika jordnära som Carolina men sen är hon ju mer känd också så det är väl därför, svårt att hålla kvar båda fötterna på jorden. men jag tycker dom är ganska lika till sättet annars, hon tar för sig och gör det hon vill hon med.

2008-02-27 @ 10:05:33
URL: http://sanningenomjosefine.blogg.se
Postat av: thepreciousgirl

Josse: Hm håller inte alls med =P Carolina har enligt mig sjukt mkt mer personlighet än vickan..

2008-02-27 @ 10:24:50
Postat av: Alice

"vad varje svensk bör veta" är en bok där det står lite allt möjligt.

2008-02-27 @ 10:35:12
Postat av: sarah

åh carolina är underbar! så sig själv och orädd. älska!

2008-02-27 @ 10:42:26
URL: http://sarahlillemor.blogg.se
Postat av: stars in heaven

Jag gillade inte Carolina förut under bigbrother tiden. Men nu är hon jätte härlig och verkar ha underbar personlighet.

Men Viktoria, ja jag vet inte riktigt...

2008-02-27 @ 11:20:55
URL: http://tessiiie88.blogg.se/
Postat av: Anonym

va va det om att carolina gynning skulle svälta sej ner till size zero? hörde massa om d, d tycker ja e helt sjuuuukt!!!

2008-02-27 @ 11:48:56
Postat av: Thepreciousgirl

anonym: just det! hm jag har inte hört nåt mer om det.. hoppas fan inte hon gör det! Hon är ju skitsnygg som hon är!

2008-02-27 @ 11:58:39
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: RASA

förut hade jag bara läst lite grejer om Silvstedt, men sen när jag såg en parodi på henne på Hey Baberiba, började fundera hur hon var påriktigt. och igår såg jag henne med Gynning, hon var ju exakt likadan som de gjort i parodin. blev minst sakt förvåndad. satt och fnissade titt som tätt åt hur hon betedde sej :'D haha!

hey baberiba's version: http://www.youtube.com/watch?v=AIaaTxnhUL8

2008-02-27 @ 12:06:05
URL: http://sara91.blogg.se
Postat av: Anna

Gillar också Caroline riktigt mycket. Även om hon i unga år kanske gjort mycket mindre bra grejer tycker jag fortfarande att hon är en bra förebild då hon går sin egen väg och alltid står på sig!

2008-02-27 @ 13:23:05
URL: http://shewantsit.blogg.se
Postat av: Jossan

Jag tycker som sagt att Carolina är fullkomligt underbar. Hon är högljud, skränig, kaxig och inte det minsta rädd för att driva med sig själv.

http://jossans.bloggagratis.se/2007/02/11/81531-fenomenet-gudrun/

Postat av: Pallan

Tack o tack för att någon äntligen håller med mig om att Carolina faktiskt är en förjävla härlig brud! :) Sen jag läste hennes bok Ego Girl har jag totalt ändrat uppfattning om henne. Sen tycker jag att hennes tv-serie är jätterolig och hon verkar vara störtskön att umgås med!

Jag har alltid riktig fattat varför främst tjejer ogillar/hatar andra tjejer som viker ut sig, har silikonbröst och/eller vågar synas.. jag tycker det är härligt med någon som i alla fall vågar vara sig själv hela vägen ut :)

2008-02-28 @ 18:23:54
URL: http://pallan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0