21 feb torsdag

Känner mig hyfsat utvilad idag. Men inatt har det varit ett himla liv där jag bor. Det är väl alla som har sportlov som är ute och röjer. Här nere har vi ju sportlov vecka 8, tror stockholm och så har sportlov vecka 9 va? Men fan vad jobbigt det är med mopeder som kör fram och tillbaka hela tiden. Hur kul kan det vara egentligen?! Natten till i måndags var det någon/några som slagit isönder min gamla skolas alla fönster, Burger King likaså, och flera busskurer som jag också sett att de kastat ägg på. Alltså fattar seriöst inte småskitarna att det är kommunen som får betala det?! Fattar dom inte att de själva får lida för det, och framförallt deras föräldrar som betalar skatt. Det sägs att detta ska kosta en kvarts miljon! FATTA! Så j*vla onödigt.
Nu i veckan blev också en pub där jag bor rånad. De tog sig in genom taket. Tack och lov kom polis och hundar som jagade dom runt i hela byn. Och de fick tag på kräken!! Nu sitter de hos Ystadpolisen och jag hoppas f*n att de får sitt straff.
Vad är det som driver unga människor att göra sådana saker? Att förstöra för andra? Hur hade de själva känt om någon kom och slog sönder deras fönster eller rånade dom?

Återkommer med en dagens outfit på lunchen! Hoppas ni mår bra!
Slängkyss

Kommentarer
Postat av: z

de kanske är arbetslösa, fattiga och desperata efter pengar? de kanske har blivit dåligt behandlade hela sitt liv och känner agression mot allt och alla? det finns inga ursäkter, men alltid förklaringar.

2008-02-21 @ 08:50:00
URL: http://zumiii.blogspot.com
Postat av: josse

tror det är mer troligt att det är
ungdomar. kanske behöver pengar till droger eller så är dom bara uttråkade. ibland har dom faktiskt inga förklaringar till varför dom gör vissa saker. trist iaf..

2008-02-21 @ 09:48:36
URL: http://sanningenomjosefine.blogg.se
Postat av: Anonym

nee ganska jobbigt :(

2008-02-21 @ 10:05:01
URL: http://lelle33.blogg.se
Postat av: camilla

När jag var in på stylesearch idag så såg jag att din blogg låg etta på poppuläraste bloggar just nu =)
kram

2008-02-21 @ 11:44:08
Postat av: Thepreciousgirl

z: ofta det hjälper med att slå sönder massa saker? får någon tag på dom får de ju bara böta eller ännu värre grejer. och nej. det är verkligen ingen ursäkt..

2008-02-21 @ 12:43:50
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: elin

ungdomarna är uttråkade! man vet det själv, det är lov och det är vardag, hur mycket är det då öppet på kvällarna/nätterna? vi har ett "gäng" här jag bor och dem sabbar mycket, men det "gänget" har själv sagt dem hr ingenstans att va. så jag tycker kommunen borde bekosta oss ungdomar det, att ha någonstans att vara när fritidsgårdarna stänger, eller ha dem öppet längre, för jag tror det skulle hjälpa.

2008-02-21 @ 13:04:49
URL: http://kissmedarling.blogg.se
Postat av: z

det finns alltid förklaringar! även om den är att dom bara är uttråkade och rastlösa och inte vill vara hemma. som sagt så får man ta sitt ansvar iallafall och det är aldrig en ursäkt.

men det finns inga "onda" människor..

2008-02-21 @ 14:13:21
URL: http://zumiii.blogspot.com
Postat av: johanna

Det handlar om kicken man får när man gör något olagligt! Ofta..den är underbar även om det är helvetes dumt o dåligt!

2008-02-21 @ 14:38:26
Postat av: Elin

tror att mkt beror på att kommunerna lägger ner alla ungdomsställen !!! Så sjukt dåligt! Här i Uppsala finns det ett enda ställe för ungdomar att vara på. Och det är bara öppet varannan fredag!! Fan va ja hatar politiker! Seriöst ja tror inte att det hade varit lika mkt vandalisering om det fanns kvälls aktiviteter för unga!

2008-02-21 @ 16:36:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0