13 februari onsdag

Vaknade redan klockan 6 idag. Det är precis som att jag har en inställd väckarklocka i huvudet, för igår vaknade jag exakt samma tid, liksom preciis innan min riktiga klocka ska ringa. Jag känner på mig att jag kommer vara riktigt trött idag. En sån seg dag, då jag bara vill vila. Frukosten gick bara bra idag. Prövade allbran flingorna med fikon och äpple. De var ju grymt goda! Tillsammans med lite havremjölk, en skiva rågform med keso och bananskivor och ett äpple "pink lady"... det godaste äpplet! Tycker om royal gala och jona gold också. Mums!

image1183

Efter jobb ska jag gå en promenad, träna sen vila, kanske damsuga, läsa lite böcker, gå på biblioteket eller något. Bor typ 10 meter från bibblan, hehe. Ibland är det skönt att bo centralt! Men för det mesta inte... de bygger överallt hela tiden. Folk parkerar vid vår utfart och vid brevlådan så att posten inte kan komma fram. Igår såg vi faktiskt att en hade fått parkeringböter! Haha, YESYES! De flesta av dom som parkerar här är gamlingar, eftersom ålderdomshemmet också ligger här precis. De är riktigt jäkla otrevliga!! Om man säger till dom typ "ursäkta, med det är inte tillåtet att parkera här, framför våran utfart" så snäser dom tillbaka och säger "men där är ju ingen bil!"... och? "Det kanske kommer en", brukar mamma svara. Men shit, säger man verkligen så? Ibland kan jag tycka de gnäller otroligt mycket på yngre människor, att vi är respektlösa osv. Men dom själva då?

Jag talar självklart inte om alla gamlingar. Det finns dom på ålderdomshemmet som är sjuuukt goa och trevliga. Riktigt söta små tanter som alltid hälsar!


Ha en bra onsdag allihopa!
Puss och kram

Kommentarer
Postat av: Malin

Muhah ja gammlingar kan vara konstiga tror det e alla deras medeciner som gör att dem blir psyko i sitt beteende.. Har fått höra mkt roliga saker från min morsa som jobbar på postiljonen , man vill bara lägga sig ner o garva haha. Men det finns ju en o anan gammling som e trevliga. Ha en bra dag!

2008-02-13 @ 07:06:05
URL: http://only4you.blogg.se
Postat av: E-S

Oh, håller verkligen med dig! Älskar också pink lady, men framförallt Jona Gold, de äpplena köper jag 98 % av gångerna :P Men pink lady har jag inte ens sett i butikerna sen jag kom till Umeå så det är nog därför jag inte köper dem.. haha, vilken logik :)

2008-02-13 @ 07:46:41
URL: http://thecrazybeautiful.blogg.se
Postat av: L

Pink Lady är verkligen jättegott =)

2008-02-13 @ 09:39:40
URL: http://rockandrose.webblogg.se
Postat av: Jossan

Hej C!
Tycker att du är jättefin i vilken hårfärg som helst, men jag förstår att du vill bli blond igen nu till sommaren. Hur är det fatt med Tea? Vad sa vetrinären?

2008-02-13 @ 11:50:37
URL: http://jossans.bloggagratis.se/
Postat av: Sara

Banan på keso hmm,.. låter gott jag som gillar keso brukar ha lite maremelad på ibland!! Har en liten fråga hur smakar havremjölk, har varit sugen att testa det länge men är lite skraj haha :P

2008-02-13 @ 17:44:35
Postat av: Emmz

Skall du verkligen träna, med tanke på vad du skrivit i dina tidigare inlägg? Jag tror din kropp mår bättre av att vila och samla energi.. Btw, kan du inte skriva hur du gjorde dina slingor? Det är så snyggt!!

2008-02-13 @ 20:17:12
Postat av: elina

PINK LADY ska det vara ja

2008-02-13 @ 20:50:50
URL: http://efeurst.blogg.se
Postat av: Thepreciousgirl

Emmz: Jao träna kan jag inte sluta med, men jag tar det lungt!
Tack! Jag har skrivit rätt många gånger hur jag gjort :) så försök leta på bloggen! finns "sök" i menyn!
kramis!

2008-02-14 @ 06:26:51
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0