Tisdagkväll

Godkväll sötnosar! Jag är på bra humör idag. Eller har varit det nu ikväll i alla fall. Känner mig helt sprallig! Som den jag är egentligen. Tänk att det finns en person bakom all denna skiten. Det finns en personlighet, ett hjärta, en själ. Ibland är det så himla lätt att glömma bort. Jag tänker mig själv som något som inte finns, bara en stor värdelös klump. Visst är det hemskt att man har så låga tankar om sig själv emellanåt!

Ikväll tänkte jag mysa framför tv:n. Fast det verkar inte vara något kul idag... tråkigt! Jag följer ingen serie alls nu. Så jäkla tråkigt! Inte ens Bonde söker fru följer jag. Jag som älskar sådana program! Men det blev helt enkelt för mycket med både Ensam mamma och Bonde. Njää. Följer ni några riktigt bra serier?

Ska fylla i min matdagbok nu. Börjar bli ganska tråkigt att göra det... eller ja, det har varit tråkigt hela tiden men nu börjar det bli riktigt jobbigt. Att dokumentera varje dag exakt var, när och vad jag äter. Blir som ytterligare ett kontrollbehov ju... men det är väl bara att bita ihop tills behandlingen är slut.

Ha en bra kväll! Puss & kram


Årets glögg med smak av blåbär. Ska bli spännande att smaka! Är riktigt sugen på glögg. Starkglögg ska det vara tycker jag!

Kommentarer
Postat av: Louise

Visst är det underbart att känna hur "jag" kommer fram mer och mer. Så motiverande att fortsätta! jag VILL bli mig själv igen :D hur var glöggen förresten? jag ska också prova den någon dag snart.. kramar<3

2008-12-02 @ 19:24:27
URL: http://myworld2.bloggspace.se
Postat av: Frida

Ikväll är det ju desperata hemmafruar :) sen följer jag även nya beverly hills 90120 och grey's anatomy. Ganska bra program enda nakdelen med 90120 är att alla är jättesmala vilket inte är det bästa när man går på behandling.



Matdagboken tycker jag är ganska dålig på ett sett, man vill ju inte tänka på det man ätigt efteråt. Fast det är ju bra att de har koll vad man äter kanske =)



Ha en fortsatt bra kväll ! :D

2008-12-02 @ 19:46:48
URL: http://www.flicka9i.devote.se/
Postat av: Tigrisenemmis

Jag ser:

Måndagar: Desperate Housewives, Brothers and sisters, Cold case

Tisdagar: Privileged, Gossip girl, Samantha Who, The hills

Fredagar: Csi, greys anatomy

Lördagar: Ghost Whisperer

Söndagar: 90210

Det är egentligen mycket mer men någon av mina serier har uppehåll :)

2008-12-02 @ 20:21:22
URL: http://tigrisenemmis.blogg.se/
Postat av: Sara

ja one tree hill , gossipgirls & the hills :)

2008-12-02 @ 20:44:59
URL: http://saarrraa.blogg.se/
Postat av: Cattis

Å, jag SAKNAR verkligen ensam mamma söker, var ett sådant mysigt program:)

Annars följar jag nog egentligen inte så mycket på tv..hmm..Bonde söker fru så ofta jag kan/hinner & Sjukhuset som går på på trean! Det är 19.30 varje vardag, å jag är totalt FAST vi tv:n då! Intressant å lärorikt program:)

Hoppas din dag varit bra!:)

Kram

2008-12-02 @ 21:28:32
URL: http://kaktuuus.blogg.se/
Postat av: Ida

desperate housewives & one tree hill :)

2008-12-02 @ 21:40:26
URL: http://gottobethin.blogg.se/
Postat av: A

Skönt att du har kunnat känna dig mer som den riktiga Cornelia ikväll, hoppas dessa tillfällen bara blir fler och fler.

Håller med om att starkglögg är godast, den alkoholfria är nästan för söt tycker jag. Ska prova båbärsglöggen när jag ska ha julmys med mina vänner på torsdag och jag hoppas att den faller mig i smaken. Kram =)

2008-12-02 @ 22:30:59
URL: http://dagboksminnen.blogg.se/
Postat av: Johanna

desperate housewives är ju ett måste att följa :) känns som att det går mot bättre tider för dig, så kul o läsa.

2008-12-03 @ 00:01:35
URL: http://jowhanas.blogg.se/
Postat av: Josefin

haha oj du borde byta med mig, jag kollar på fööör många serier typ! De som jag följer mest är desperate housewife, grey's anatomy och andra avenyn! Men jag kollar även på 2 ½ men, Höök, svensson, svensson, sos family, sjukhuset, sos gute,NCIS, las vegas säkert flera andra som jag glömt nämna nu.. känns som att jag kollar på tv hela tiden.. haha :)

2008-12-03 @ 01:17:26
URL: http://stendahl.blogg.se/
Postat av: miss h

Jag vet att det är lika lätt för mej att säga till dej: Ät mer fett!, nötter, olja, smör! kroppen kan inte förbränna fett om den inte får fett!!

...som det är för dej att säga t mej: Du måste äta mer kolhydrater! kroppen behöver dte också!



Men jag vet ju också att det inte e så lätt ändå! Och om man känner att ,man inte behöver det, utan man klarar sej bra utan det ändå...?



Har varit på miott första besök hos Gisela nu i måndags. och jag ska föröska lägga till pasta el en macka samtidigt som jag minskar på det andra jag brukar äta. Jag äter ju så stora portioner också. Mest för att jag vet att jag ju tränar mkt o måste få i mej för att inte gå ner, samttidigt som jag e rädd o få i mej för mkt ju, men också för att jag på nåt sätt vill njuta av att äta måltiden lääääänge. att det inte ska ta slut för att det är så gott liksom. Känner du igen dej i det? Enligt mej äter du normala portioner och normal sammansatta måltider.



kram

2008-12-03 @ 09:58:35
URL: http://www.misshart.blogspot.com
Postat av: Sara

Jag följer Desperate Housewives och House för tillfället.

2008-12-03 @ 11:14:02
URL: http://storasysterliv.blogspot.com
Postat av: Carro

Oh, jag följer en del serier, men inte slaviskt. Gillar Prison break (även om det börjar bli lite utdraget), Desperate housewives, House, Bonde söker fru, Idol, Svensson svensson! Finns massor :P Extra extra brukar vara en storfavorit, men det har ju slutat för säsongen nu :(

2008-12-03 @ 12:01:13
URL: http://carouline.blogg.se/
Postat av: lisa

Blåbärsglöggen smakar endast starkvinsglögg, smakar inte alls blåbär:(

2008-12-03 @ 16:47:48
Postat av: Katarina

Det finns en massa bra tvserier, One tree hill är min favorit, kollar även på Gossip Girl, Desperate Housewives, Prison break, ja en hel del :)

2008-12-03 @ 19:00:54
Postat av: Emilie

Blåbärsglöggen är jättegod, men smakar inte mkt blåbär. Angående serier så borde du följa gossipgirl. Kläderna är helt underbara och killarna är supersnygga. Annars är CSI, Desperate Housewives, 90210också väldigt bra serier

2008-12-03 @ 19:31:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0