Min söndag

Jag har märkt att jag har otroligt svårt för att koncentrera mig på saker. Varken läsa eller se på film känns lockande eller går att fokusera på. Ibland vet jag inte ens vad jag läser, utan jag bara tänker på annat. Plötsligt stannar jag upp och tänker "vad tusan läste jag precis?". Jag har jämt tankarna på annat håll. Igår lyckades jag dock se en film tillsammans med mamma. Det var otroligt skönt och framförallt roligt! Jag gör sällan saker jag tycker är roligt. Oftast sysselsätter jag mig bara med tråkigheter, som t.ex att städa. Hmm!

Idag har det varit en typisk söndag för mig. Var iväg på en långpromenad med mamma och hunden. Vi gick ner till stranden och släppte henne lös. Så himla kul att springa runt och leka med henne. Hon är verkligen underbar den lilla ängeln... duktig är hon också som lyssnar på mig så fort jag ropar. Kommer springandes med sina små ben och ser så lycklig ut.
Sen gick vi hem till min moster och drack te & kaffe. Värmde oss lite och gick sen hem. Var ute i över 2½ timme. Skönt! Men satans kallt. Var helt blå och röd om fötterna, knäna och fingarna.

Nu ikväll kom min storebror hit. Imorgon ska vi åka och vaccinera oss inför Thailand. Kommer kännas skönt att ha det gjort. Ett steg närmre resan liksom!

En sak till innan jag lägger mig... jag tror jag gått ner i vikt. Ofrivilligt. Jag vet fan inte varför. Är bara så arg på det... allt. Känner mig splittrad till tusen. Får väl se på vägningen på tisdag. Min rygg stramar nått enormt. Sjukt jävla obekvämt!! Ska skriva ner listan över förbjudna livsmedel nu, så att jag kan börja beta av den. Måste, måste, måste.

Sov gott allihopa! Puss

Kommentarer
Postat av: Jossi

har också riktigt svårt att koncentrera mej när jag ska göra saker, tex som du skriver när du ska läsa eller kolla på film.. samma här. "vad läste jag precis?" så är de för mej också, de är sjukt jobbigt!



fortsätt kämpa på, du kan! <3

2008-12-28 @ 22:07:42
URL: http://josefineaspeteg.webblogg.se/
Postat av: Umma

Känner igen det här med koncentrationen. Kan aldrig se ett helt Tv-program eller en hel film. Blir alltid så att jag springer iväg efter en stund och sysselsätter mig med något annat. Läsa en längre stund är totalt omöjligt. Men lyckades också se en hel film idag, tillsammans med mamma. Det är enklare att vara kvar och hålla fokus när man har någon vid sin sida, inte sant?!

2008-12-28 @ 22:31:49
URL: http://umma.blogg.se/
Postat av: sanna

Bok tips: The secret

Film tips: The secret.

Dem hjälper mig enormt, och sens jag såg filmen förstagången har jag märkt stora skillnader (posetivt).



Tror på dig!

2008-12-29 @ 01:02:02
Postat av: Mia

Ja en del läsare har tjatat att du äter för små portioner, plus att du varje dag måste ut med hunden ett par gånger.



De enda sättet att gå ner i vikt är ju följande ekvation:

För lite kalorier in + för mycket kalorier ut = viktnedgång



You figure the rest out

2008-12-29 @ 16:52:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0