Min fredag

Godkväll alla söta! Jag är helt äckligt trött idag. Satt på bussen hemåt efter att ha träffat och lunchat med Fanny i Malmö, höll på att somna flera gånger. Måste sett dum ut. Kunde ju knappt hålla ögonen öppna! Men jag låter mig vara trött. Det är ju faktiskt en signal från min kropp att den behöver vila. Även ifall det känns som jag borde göra något, så vet kroppen bäst vad den behöver och inte behöver.

Utmanade mig faktiskt vid middagen idag. Åt potatissallad med tunna skivor rostbiff. Potatissallad är ganska ångestladdat eftersom det är så krämigt... konstigt! Så fort något är krämigt (och gott) känns det genast onyttigare. Men men, jag valde det istället för att ta det säkra. Megabra! Fick en kommentar innan att jag borde utmana mig mer, och det gör jag faktiskt varje dag! Små steg men ändå i rätt riktning.

Samtalet på Idun gick bra idag. Ingrid och jag kom bra överens. Efter Thailand ska jag ha något planerat och klart att göra. Om det är en kurs, plugga eller ett jobb spelar mindre roll. Bara jag börjar ta mig ut i "verkligheten" igen. Känns bra att ha det som mål! Så nu är det planera, planera, planera och försöka hitta något jag vill göra. Kom gärna med förslag om ni har!

Jag har fått ful utväxt på mitt hår nu. Urk! Kanske bleker det imorgon. Hade egentligen velat gå till en frisör, mest för bekvämlighetens skull, men de har nog inga tider kvar nu innan jul. Men att bleka själv hemma går lika bra. Dock hade jag nog i blekningen för kort tid sist. Har inte riktigt fattat hur man räknar verkningstiden? Från det att man börjar smeta in blekningen i håret, eller när man kletat klart?

Hoppas ni får en bra fredagkväll! Massa pussar på er



Bild från Oktober. Mitt hår har växt rätt mycket sen dess!

Kommentarer
Postat av: piimmie

okej:) gjorde faktiskt d innan!men tycker inte d smakar sådär gott som den man köper på café.dock tycker ja att den sista slatten kändes sådär söt som ja vill ha den,(hade inget socker i den) men vet inte hur ja får hela o smaka sådär.hade soyamjölk i,kanske om man blandar mjölken mer i lr nåt,så d sista blir skumm bara?hm ska nog prova d,om ja vågar!



va har du köpt den tröjan du har där?skitsnygg!e den från gina?:)

kram på dej!

ha en härlig fredag<3

2008-12-12 @ 19:38:00
URL: http://piimmie.blogg.se/
Postat av: miss h

JAG UTMANAR MEJ SJÄLV NU!!!



Ingen träning imorn bitti asså

"vanlig" frukost hos mamma - vad? gröt? mackor?

* OCH ikväll, ska nog skippa en bar till och äta 2 mackor när jag kommer dit, även om

kl e nio (jag ska ju iofs inte upp tidigt (som vanligt) ) o jg e astrött o vill sova!

Fatta! Ska jag våga äta två mackor? De e söäkert godare där. som jag minns det?

en med smör och ost och en med leverpastej o gurka?!! Vilken utmaning för mej!!



och att skippa träningen också på samma gång!

hoppas jag klarar ångesten

2008-12-12 @ 19:42:43
URL: http://www.misshart.blogspot.com
Postat av: Katarina

Skönt att höra att du har satt upp en massa mål nu :)



Och angående färgningen så börjar man ta tiden efter det att man haft i all blandning.



Hoppas du får en trevlig helg, ta hand om dig!

Kram!

2008-12-12 @ 20:31:34
Postat av: CYREUS

fan va söt du e! Och vilket snyggt hår och ur söt tröja:O vill ha! Puss:)

2008-12-12 @ 22:02:05
URL: http://cyreus.blogg.se/
Postat av: Jenny

När det gäller blekning så håller man hela tiden koll på ljushetsläget (tills det är lika i hela håret) Tiden spelar mindre roll eftersom det är väldigt olika på olika hår. (Se bara upp för att ha i det för länge och ej där du redan tidigare har blekt då håret kan gå av!) Är det däremot ljusarefärgning så tar man tid. :) / frisörstuderande

2008-12-12 @ 22:11:33
Postat av: Louise

jag är också sådär dum och tror att bara för maten inte är "torr" så är den jättefet och onyttig. helsjukt! bra att du utmanade dig iallafall :) blir så glad när jag läser det! kramkram

2008-12-12 @ 22:26:04
URL: http://myworld2.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0