Lördag

Godmorgon! Är riktigt jäkla trött idag. Gick inte och la mig förrän vid 1 igår. Men innan det gick jag och kusinen och handlade julklappar. Hittade perfekta till mamma & lillebror. Resten har jag koll på. Känns skönt! På kvällen gick jag och en kompis och såg Twilight. Riktigt bra film! Den var himla spännande. Man visste liksom inte när något skulle hända... och själva storyn var bra. Vill att fortsättningen ska komma nu!
Var i Malmö i 11 timmar igår. Hade lagom ont i fötterna efter det. Jag har ju högklackat... aj aj aj. Åt lite kvällsmål när jag kom hem, satt och pratade med mamma. Sen ringde Fanny och vi pratade som vanligt över 1 timme i telefon. Blev väldigt flamsigt på slutet när vi blev trötta. Sen plötsligt fick jag ett sms av HONOM. Ni vet han jag drömde om igår... hihi. Så bad jag honom ringa upp, och så pratade vi i typ 1 timme. Jag var svintrött men det blev ändå ett djupt samtal. Men jag förväntar mig inget... jag tror på hans ord men samtidigt har han ju girlfriend. Men han sa i alla fall "livet är ju inte slut än..."

Fattar inte varför jag vaknade så tidigt idag. Ska gå och väcka mamma så vi äter frukost tillsammans. Och just det! Min matplanering igår gick super (såklart). Åt frukost hemma, en smoothie innan jag åkte, fika (dubbelmacka med lax) i stan, bulgur och kycklingsallad till middag (också i Malmö) sen kvällsmål när jag kom hem.
Idag ska jag på 60-årsfest också. Känner ingen som helst ångest inför det. Mat, efterrätt och godis. Har inte haft problem med bortbjudningar på länge nu. Jag tycker bara det är mysigt och trevligt nuförtiden!

Ska gå och äta frukost nu. Massa, massa kohydrater!!! HAHA. Puss på er


Kommentarer
Postat av: Anna

Vad härligt pigg&uppåt du låter! :) Ta vara på den energin och gör denna dagen lika bra som gårdagen! Kram!

2008-12-20 @ 09:22:36
URL: http://annamarian.blogspot.com
Postat av: Ems

Bra Cornelia!!! Fortsätt jobba såå!! (: Ha en bra dag!Många kramar

2008-12-20 @ 09:22:51
URL: http://englabarn.blogg.se/
Postat av: A.

Ja, så bra filmen var! Och jag drömde om vampyrer inatt haha!!

Hoppas det går bra på festen ikväll (det kommer det göra!) och att ni får det trevligt!!

Puss <3

2008-12-20 @ 10:09:48
Postat av: Louise

Älskar din tröja! var har du köpt den? ;)

2008-12-20 @ 10:56:12
URL: http://cauterize.blogg.se/
Postat av: Magdalena

Härligt med ett sånt positivt inlägg:) Bra start på dagen!!

2008-12-20 @ 10:57:24
URL: http://www.maer.devote.se
Postat av: A

Vem är den mystiske mannen? Berätta gärna mer om du vill ;)

2008-12-20 @ 11:50:42
URL: http://dagboksminnen.blogg.se/
Postat av: sarah

Jaa dadlar är underbart! Smakar godis;-)umma.blogg.se tipsade om att jag skulle ha lite flingsalt på de och det var SUPERGOTT! Testa det vettja!



tack för din kommentar vännen. Jag vet väl egentligen att tjocktankarna är falska. Just nu beror det mest på att jag har fått vätskeödem och blivit EXTREMT svullen. Blir alltid det när jag börjar äta efter svält. Spontant vill jag helst bara sluta äta igen, men samtidigt vet jag att vätskan o svullnaden försvinner efter ett tag om jag fortsätter äta och inte spyr så det är väl bara att bita ihop och göra det enda rätta.

Önskar att jag kunde bli lika fin som du lyckats bli!

2008-12-20 @ 14:11:08
URL: http://underbarasarah.blogg.se/
Postat av: Anna

Detta inlägget va jättekul att läsa, kändes pepppepppepp på allt. Hurra Cornelia :D

2008-12-20 @ 14:55:22
URL: http://thernan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0