Ingen shopping & dåligt humör

Det var den shoppingen det. Hittade absolut ingenting! Riktigt besviken är jag, men fy vad fula kläder det finns överallt. Jag har god lust att ta en weekend till New york och shoppa SNYGGA kläder. Jag hittar verkligen aldrig något jag vill ha eller behöver här i Sverige. Eller himla sällan i alla fall. Jag var t.ex ute efter ett rött diadem. Hur svårt kan det vara liksom? Eller jo, jag hittade ett. Som kostade 200 spänn!! No way. Ingen jacka hitta jag heller, inga byxor och inte heller pumpsen från Bianco. Grr!

Mötet på Idun gick okej. Var så jävla opepp! Hade gått ner typ 7-8 hg. Ändå känns det som jag ätit som en häst den senaste veckan. Men det har jag ju inte, det vet jag. Så hem kom jag, sur och jävlig. Skrek och slamrade ihop en lunch jag inte alls ville ha. Magen protesterade genom att svälla upp. Vet ni att på hela denna veckan har min mage knappt svullnat upp. Varför? Jag har ätit frukt istället för grönsaker. Grönsaker är döden för min mage. Jag funderar på att göra grönsaksdrycker istället så att magen kan lugna ner sig. Att sluta äta grönsaker helt vore ju inte speciellt bra, sen är det ju rätt gott också... men det är ju konstigt att frukt går bra, men inte grönsaker. Why??

Åh kan ingen göra mig på bra humör? Jag lyckas inte själv...

Det enda jag blir lycklig av att tänka på är att det bara är 57 dagar kvar tills jag lämnar detta land. Helt sjukt underbart. Min arm gör dock fortfarande ont sen sprutan igår... ännu mer nu än imorse!! Kan inte röra armen typ. Varför nu detta?

Hunden ligger här i mitt knä och vilar. Underbara sötnosen! Hon blir nog jäkligt rädd när jag går runt och skriker och är arg. Stackars liten. Men jag har nog gottgjort henne nu. Gav henne en hel drös med frolic. Haha! Måste göda henne lite för hon är så otroligt smal.
Gud vad jag skriver mycket skit. Hoppas ni mår bra! Puss puss

Kommentarer
Postat av: mia

Läkardotter som jag är vet jag att det inte ska göra ont så långt efter.

Om det inte gått över ikväll eller nästan iaf borde du nog besöka sjukhuset. Inte för jag tror det är ngt fel men man vet ju aldrig :)

Ha en bra dag :)<3

2008-12-30 @ 14:11:55
URL: http://fruktsalllad.blogg.se/
Postat av: Molly

en bamsekram till dig :) (kanske är något du behöver :) )



hoppas att du får en bättre morgondag och att din nyårsafton och ditt nya år 2009 startar med ett gott humör, kämparglöd (även om den redan lyser, men att den känns starkare) och glädje :)



svamligt, men det jag vill ha sagt är att jag vill och hoppas att du kommer få ett bra år 2009 :)



ta hand om dig!



kram, molly

2008-12-30 @ 14:12:04
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com
Postat av: Sara

kan hålla emd om det , var i malmö häromdagen hittade nästan INGENTING !!! :@



det rä bara till att försöka ta nya tag :)



hum jag vet nåt som kakn få dej glad.

gå in på youtube & sök på boomerang :)

Då kommer du nog bli på lite bättre humör (Y)

2008-12-30 @ 14:15:33
URL: http://saarrraa.blogg.se/
Postat av: A

Jag var också på rean idag men hittade inga fina kläder alls. Det är bara sånt som andra redan ratat och hur kul är det att köpa det då? Hoppas att din arm känns bättre nu. Kram :)

2008-12-30 @ 16:10:18
URL: http://dagboksminnen.blogg.se/
Postat av: Martina

När jag tog spruta sist gjorde det också sjukt ont morgonen efter och två dagar till efter det. Kunde knappt höja armen utan att det gjorde så jäkla ont :P Det gick över igen... Och det är nog inget farligt för dig heller =) De sprutar ju ändå in i armen, massa muskler och grejer...

2008-12-30 @ 16:44:23
Postat av: Sandra Nordin

För mig är det tvärtom. Min mage strejkar direkt om jag äter frukt!

2008-12-30 @ 18:42:39
URL: http://www.sandranordin.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0