Fredag - Idun & lunch i stan

Tänkte bara lämna ett avtryck innan jag åker till Idun. Är så himla trött idag. Vaknade inatt av att mamma snarkade så huset skakade. Var tvungen att gå upp och säga till. Förstår inte hur man kan snarka SÅ mycket! Haha. Helt sjukt ju. Jag själv kan också ge ifrån mig lite ljud när jag sover, typ små snarkningar eller suckar. Ibland vaknar jag av dom!

Det blir lunch i stan med Fanny idag. Och jag ska INTE äta en pastasallad med kyckling. Det gör vi typ alltid. Jag vill ha sushi eller någon god macka. Gillar mackorna på Espresso House!

Vet ni en positiv sak? Sen jag börjat äta lite bättre + börjat ha vilodagar mellan träningen så har jag fått massa muskler! Helt sjukt! Mina ben är grymt muskulösa, på magen syns musklerna, armarna är starkare, rumpan fastare (hAHA!) osv osv. Känns så jäkla bra! Innan var jag bara spinkig och grå, nu känns det som jag strålar och har en snygg vältränad kropp. Känns UNDERBART! Jag ska "bara" öka maten och jobba bort tankarna. Sen kanske jag blir friskförklarad?! Gud vad jag vill bli det... är verkligen pepp idag! Känns som en perfekt dag att utama mig lite. Lunch i stan och så är det ju fredag...!

Måste verkligen gå nu. Ha en bra dag! Pussar



Bild från början av sommaren 2008

Kommentarer
Postat av: Louise

vad glad jag blir att du är pepp idag! det är jag också:) hoppas du klarar att utmana dig lite, det SKA jag göra! måste klara det.. massa kramar

2008-12-12 @ 08:47:45
URL: http://myworld2.bloggspace.se
Postat av: Vanessa.

Åh finaste tjejen! Jag blir så himla varm i hjärtat. Du är helt fantastiskt så jag blir helt lycklig! Hihi. Du kommer klara det, jag vet, vi vet, du vet! :D



Lycka till idag och glöm aldrig någonsin att du är heeeeelt underbart. Älskar din blogg och din inspiration till både mode och matlagning. Bästa du, sluta aldrig att skriva! :)



KRAM Vanessa.

2008-12-12 @ 10:16:52
Postat av: Camilla

Vad härligt det låter när du skriver som du gör.

Jag skulle jättegärna vilja veta hur du tränar, hur ofta och hur länge?

jag måste börja komma igång jag med men vill inte gå på något gym så jag undrar hur gör man?

Jättetacksam om du svarar =)

Lycka till idag.

Kram

2008-12-12 @ 11:14:44
Postat av: Emilie

Härligt att du är pepp idag, älskar sådana dagar och tro det eller ej men det kan verkligen gå så fort som du skriver att bli friskförklarad, du behöver inte alls ha en lång väg kvar, kanske är du frisk till sommaren? Det är det ingen som vet man kan bara hoppas och tro :) Kram

2008-12-12 @ 13:17:01
Postat av: Lustattlaga

Hej söta du!

Tycker din blogg är väldigt bra, framför allt gillar jag alla dina goda recept och dina foton. Mycket fint. Keep up the good work!

2008-12-12 @ 14:14:01
URL: http://lustattlaga.blogspot.com
Postat av: juliasbullar

sötsöt!



Jag blev riktigt glad av att läsa de, du har ju varit nere nu ett tag och inlägg som dessa gör mig glad, att du är glad!



:*

2008-12-12 @ 14:42:25
URL: http://juliasbullar.blogg.se/
Postat av: E

Cornelia, fler lunch- och middagsbilder! Dina tips är grymma (och goda!)



Och fler outfits eller bara på ditt otroligt vackra ansikte!

2008-12-12 @ 15:12:09
Postat av: sara

klart bruden du får muskler. en person som e underviktig och går upp i vikt, OAVSETT träning elelr inte får en hel del muskler. Jag har gått upp 7kg och nuu jävlar börjar de hända grejer här med oxå :)

2008-12-12 @ 18:07:34
Postat av: Åsa

G R A T T I S!!!!



Vad bra att du förmedlar det här med träning, vila o mat! jag är uppriktigt glad för din skull. Kram

2008-12-12 @ 23:07:37
URL: http://www.fdana.blogspot.com
Postat av: Emily

svar: åh vad avis jag blir, vill verkligen tillbaks till thailand! blir det din första gång eller?



FINT HÅR!!! :D

2008-12-13 @ 17:58:14
URL: http://emali.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0