Fredag 5 december

God förmiddag! Om 4 timmar ska jag vara på Idun. Önska mig lycka till! Jag behöver det... men det ska väl gå bra. Ska träffa Emma innan Idun också. Äntligen, eller vad säger du? Har bestämt flera gånger innan men det har alltid kommit något ivägen.

Var riiiiktigt depp igårkväll. Herreguud! Är så trött på det. Trodde aldrig i min vildaste fantasi att jag någon gång skulle få självmordstankar. Det låter så jäkla töntigt. Typ "hej ge mig uppmärksamhet". Men det handlar verkligen inte om det. Jag har tappat livsgnistan helt enkelt.

Känns som jag vill tröstshoppa idag. Köpa något riktigt fint... mm får väl se. Julklappar ska ju också köpas snart! Älskar att köpa julklappar. Kanske är ensam om det? Men jag tycker det är så kul att ge till andra. Slå in fina paket och se deras miner när de öppnar paketen. Det känns till och med bättre än att få julklappar själv, faktiskt!

Ska ta bussen om lite mer än en timme. Ha en bra dag allihopa! Puss & kram!

Kommentarer
Postat av: A.

Lycka till gumman, det kommer gå bra :) Vi hörs senare! <3

2008-12-05 @ 12:12:49
Postat av: Sabina

så länge du inte blir beroende av shopping så kan du tröstshoppa lite då och då utan dåligt samvete tycker jag :) Unna dig något riktigt snyggt!

2008-12-05 @ 14:38:59
URL: http://sabinii.devote.se
Postat av: Emma!

Hej du! Vi pratade för ett bra tag sen, men du kommer säkert inte ihåg det. Har dock en liten pepp för dig!



Livet är inte alltid lätt, tyvärr. Ibland blir vi utfrysta, sjuka, och ja - helt enkelt deprimerade. Men människan är byggd för att ta sig upp igen, och det kommer du att göra! Det vet jag! Jag har hopp för dig Cornelia, när jag mådde dåligt och kände tvivel om mat och så, så tittade jag på hur DU kämpade, och vilken glöd DU hade. Sjukdomen är inte DU, du är en underbar person, och kommer att ta dig igenom detta! Faktum är ju att anorexia tankar följer med en genom livet, men det är upp till dig att ta tag i det, ruska om den och säga: "Du ska FÖR I HELVETE inta ta kontroll över mig! Jag är den jag är, och du är bara här för att ta ner mig. Jag ska inte ner, jag ska upp!"



Man vet aldrig vad som händer i livet, men man vet nuet. Och det är i det du ska leva, skit i vad Idun och alla andra säger att du MÅSTE få bort det för den framtida Cornelia's skull. Tänk på Cornelia som finns just nu! Hon är inte riktigt där än, men hon kommer att komma dit, och den framtida Cornelia med man och barn kommer att tacka henne!



Jag vet att det kommer att ordna sig för dig!

2008-12-05 @ 16:39:53
Postat av: Emelie

Jag älskar också att köpa julklappar! Får nästan hejda mig för att inte köpa för mycket, särskilt till mamma och systrarna.

Jag gillar egentligen inte alls att få själv (tycker kanske inte jag förtjänar det...) så jag håller med dig om att det är bättre att ge än att få.

2008-12-05 @ 16:41:49
Postat av: ewelina

hej.

läser din blogg nästan varje dag. jag har själv en ätstörning och dina inlägg hjälper mig att sätta ord på det som är så svårt att förklara.. jag går själv på behandling, två dagar i veckan men ibland önskar jag att någon kunde ta upp mig och göra allt jobb.. det är så fruktansvärt jobbigt vissa dagr. och du, jag känner igen mig i att tappa livsgnistan. det är så svårt att hitta något som känns meningslöst när det ända man tänker på är att fylla i matdagboken "rätt" och att hålla ångesten i schack.. och dessutom på något sätt försöka trivas med sig själv. men jag vet (vissa dagar) att det går. det finns ju hur många som helst som klarat sig ur den här jävla skitsjukdomen! det gör du också! jag vet det. (nu blev det ett långt inlägg och jag vet inte om du läser det eller uppskrattar det men om du gör det, tack för din tid!)

många kramar!

2008-12-05 @ 16:55:26
URL: http://www.ewelinaa.bloggsida.se
Postat av: Amanda

hoppas det gick bra!

du kommer klara det det vet du det är bara frågan om tid!



kram på dig :)

2008-12-05 @ 18:21:19
Postat av: Sara

Håller tu,mmarna !!



LYCKA TILL <3333333

2008-12-05 @ 18:26:02
URL: http://saarrraa.blogg.se/
Postat av: Maria

Hoppas allt gick bra idag! Jo jag tillhör också den skaran som älskar att köpa julklappar, och att slå in dom. Finns inget bättre :)

Börjar känna lite panik då jag inte köpt några än. Har du några tips på vad man kan köpa till familjen?

2008-12-05 @ 19:13:47
Postat av: Sanne

Lycka till! och massor med kramar.

2008-12-05 @ 19:43:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0