Dan före dopparedan

Jaaaaaa det är julafton imorgon! Känns helt sjukt men väldigt mysigt. Och dagen efter julafton är det bara 2 månader, alltså 8 veckor kvar tills vi åker till Thailand. Fatta vad mycket jag tjatat om den resan i denna bloggen. Ni måste ha tröttnat för längesen, men gaah, det ska ju bli så himla häftigt! Har aldrig gjort något så stort i mitt liv. Känns det som i alla fall! Att åka till andra sidan jordklotet trodde jag aldrig skulle hända MIG. Jag har ju alltid drömt om kritvit sand, klarblått vatten och palmer med kokosnötter (som inte faller ner i skallen på en). Kom på innan att jag nog måste köpa ett till minneskort till min nya videokamera. Bara 8 timmars inspelning kommer in räcka till 2 veckor. Jag kommer filma ALLT!

Nog om det. Idag är det mycket förberedelser som måste göras. Jag och min familj ska fira jul hos min moster och vi brukar alltid dela upp julmaten, så att inte en får allt jobb. I år ska vi göra köttbullarna och rödkålen. Sen ska jag bada min vovve så hon också blir julfin, slå in paketer och städa lite.

Hörde på nyheterna igår att vinterkräksjukan slått till i Sverige nu. Fyyyy vad äckligt. Jag blir alltid lite stirrig när de kommer ut med sånt. Tvättar händerna ofta, ofta och undviker offentliga toaletter ännu mer. Jag klarar knappt av toaletter på t.ex varuhus... tänk att bara 60% av alla som gjort sina behov där tvättar sina händer. ÄCKLIGT?! Och tänk att det första alla tar på när de är klara är toaknappen. Sooo disgusting.
Någon av er som drabbats av kräksjukan i år? I hope not!!

Nu ska jag och hunden duscha. Haha! Puss

Frukost: Havregrynsgröt med hackat päron, banan, kanel & mjölk. En skiva polarbröd med smör, ost & paprika.
Bild från i somras

Kommentarer
Postat av: A

Älskar dina frukostbilder, de får det att se så gott ut! Lycka till med julmaten idag. Kram

2008-12-23 @ 10:57:16
URL: http://dagboksminnen.blogg.se/
Postat av: sarah

Det är såå äckligt! Jag har haft vinterkräksjukan varenda år i hela mitt liv utom 3 år! Är jättekänslig mot magsvirus:S

2008-12-23 @ 12:59:44
URL: http://underbarasarah.blogg.se/
Postat av: Carita

svar; koka havregrynsgröt/mannagrynsgröt/risgrynsgröt tillsammans med ½ tsk pepparkakskrydda + servera med kanel, mjölk och ev. krossade pepparkakor ^-^ var lite småtrött på vanlig havregrynsgröt imorse, så jag tänkte göra den lite mer julig och det blev supergott. :*

hoppas du får en superfin dag förresten! puss :]

2008-12-23 @ 13:19:44
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: Sara

jag har drabbats va vinterkräksjukan i år :/ , Men tur nog är jag bra nu :) .



kan du inte lägga it en bild på din hund :) ?

2008-12-23 @ 13:22:36
URL: http://saarrraa.blogg.se/
Postat av: Malin i Höllviken

smaskig frukost bild.. Nja jag har fått ett släng av kräksjukan, stog o tvättade händerna i natt på toa då jag känneer prc som jag ska rapa men ut kom det spya i hela vasken. Så nu hoppas man bara att det försvinner snabbt så det inte e något kraftigt virus, men dessväre kan man inte äta något för då mår man illa direkt så julmaten får jag nog hoppa för detta året vilket e lite tragiskt. Men hoppas du får äta gott i morgon och njut av maten och lycka till =) ha en bra jul, kramar

2008-12-23 @ 13:51:54
URL: http://sommarflickaan.blogspot.com/
Postat av: Sanna

Jag hoppas verkligen jag slipper få vinterkräksjukan i år.. :/ ingenting man vill ha mitt i jul- och nyårsstöket!

Jag önskar dig en riktigt god jul för det är du värd!

2008-12-23 @ 15:19:17
URL: http://kryckan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0