Dålig dag

Som ni kanske förstått har jag en riktigt dålig dag. Har gråtit och skrikit större delen av dagen. Plus att jag var tvungen att ta mig till Idun. Hade gått ner några hekton.

Jag orkar verkligen inte detta med min hackade mejl. Är så rädd att de ska komma över min blogg och annat också. Min bilddagbok är ju borttagen!! Har bytt lösenord och allt... men jag känner mig så maktlös. Hur kan någon göra såhär? Ibland bara hatar jag människor.

Är så nere att det är sjukt... alla mina kontakter på msn är borta. Vet inte hur jag ska få tillbaka dom. Minns inte exakta mejladresser!

Jag längtar bara till Thailand. Komma bort från denna hemska världen med datorer, kontokort och allt jävla digitalt skit som jämt ställer till det. Människor som inte har bättre saker för sig än att förstöra för andra. Vilket jävla samhälle det är vi lever i!! Jag skäms över att vara människa ibland. Samma släkte som de rövhålen som håller på såhär, folk som mördar, stjäl, misshandlar, våldtar... åt helvete med er!!

Vill sitta på en öde strand med vit sand, klarblått vatten, en hängmatta, en drink och ett leende på läpparna... är det inte så livet ska vara?! Ska man inte ha respekt för varandra, älska varandra istället för att gå och hata och förstöra för helt okända människor?!

Vi hörs nån gång... kram

(Fick min mejl tillbaka, det var samma person som hackat min mejl förra gången... känns inget kul att han kan göra det när som... men men)

Kommentarer
Postat av: anna

personen e inne på din msn nu. Jag har skrivit men han/hon svarar inte :/

2008-12-17 @ 16:55:54
URL: http://spira.devote.se
Postat av: Jossi

I februari kommer du få precis som du vill, vit strand, turkost vatten, hängmatta osv.. du har verkligen något att se fram emot och de är du värd :)

2008-12-17 @ 18:25:08
URL: http://josefineaspeteg.webblogg.se/
Postat av: Helene

eftersom det var samma person som hackade den, är det inte dags att polisanmäla han/henne? eftersom personen gjort det här två gånger, och det är ju trots allt olagligt, dags att lära sig en läxa.

2008-12-17 @ 18:27:00
URL: http://hellenius.blogg.se/
Postat av: SANNA

Åh jag blir så arg på sådana IDIOTER! Vad världen hade mått bättre utan dem! När jag är arg och förbannad brukar jag ta en kort promenad för att lugna ner mig, men det har du säkert redan gjort.

2008-12-17 @ 18:52:42
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Sanna

Nej men vad obehagligt! Har aldrig själv råkat ut för det tack och lov men skulle fasa för att det hände. Hoppas att det vänder och blir en fin kväll istället. En kram till dig som tröst.

2008-12-17 @ 19:05:20
URL: http://ettlingon.se
Postat av: Sara

Usch :/ hemskt !

Orka att förstöra hela tiden :/ .

kan man typ inte polisanmäla sånt ?

Med tanke på att detta faktist är andra gången :/ ?

Tycker synd om dig!

2008-12-17 @ 19:47:34
URL: http://saarrraa.blogg.se/
Postat av: Anna

Så himla tråkigt att du ska bli drabbad av de här gång på gång. En negativ sak påverkar ju en annan negativ sak. Kan bara föreställe mig hur jävligt det måste kännas!

2008-12-17 @ 20:13:50
URL: http://thernan.blogg.se/
Postat av: Katarina

Varför hackar han din mejl?! Går det inte att polisanmäla sådant? Han har ju gjort intrång på ditt privatliv och förstört.. och inte bara en gång. Varför liksom? Stört.

2008-12-17 @ 20:29:28
Postat av: isa

att folk ens orkar hålla på som han.. =(

kram.

2008-12-17 @ 21:46:46
URL: http://isan.blogg.se/
Postat av: filip

vart med om samma, riktigt jävla jobbigt!

2008-12-17 @ 23:58:30
URL: http://fg.blogg.se/
Postat av: Zelda

Cornelia,



Känner med dig. Alltid trist när man får känna av människors ondska, egoism och oförstånd.



Jag kan trösta dig med att jag själv inte har bostad om några dagar, är skyldig min hyresvärd tio tusen o också har ätmonster :)



Vad göra än att lé ?! :)



Byt mail till yahoo.com

Jag har haft konto hos dem sedan... 1995 ?

Aldrig varit några som helst problem, samt att de har virusskydd.



Allt gott till dig, stjärna på vinterhimlen.

Du lyser starkt !



Zelda.

2008-12-18 @ 00:19:30
URL: http://wabisabi.blog.com
Postat av: Josefin

Det ligger mycket visdom i dina ord, tyvärr är du inte själv om att tycka allt det här. Det är för mig helt oförståenligt hur folk kan glädjas av andras smärta och svagheter? Att trampa på någon som redan ligger ner.



Jag förstår att du längtar till thailand jättemycket. Men tänk på att inte drömma dig iväg i drömmarnas land allt för mycket, thailand tillhör ju faktiskt världen och jag kan garantera dig att alla inte lär vara änglar där heller. även om du kanske inte märker av det på samma sätt.



vi skulle nog alla behöva ta oss till drömmarnas land ibland och bara koppla av, släppa på allt tungt släp och känna lycka och glädje! <3

2008-12-18 @ 03:06:29
URL: http://stendahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0