Yoga

Jag önskar mig yoga-dvd och matta i födelsedagspresent. Det verkar så kul med yoga! Har alltid velat testa, men vill inte lägga ner tusentals kronor på ett gymkort. Så varför inte utföra yogan hemma i vardagsrummet? Ett bra sätt att starta morgonen på! Någon som har denna dvd? Är den bra? Är det lätt/svårt?


Kommentarer
Postat av: Freja

Har också funderat länge på yoga. Verkar så onödiga att, som du säger, slösa bort flera tusenlappar på gymkort när man kan träna hemma och utomhus. Yoga verkar också vara bra för att det är jobbig träning på samma ång som det verkar avslappnande :D

2008-08-30 @ 10:24:03
URL: http://frejaa.devote.se
Postat av: I

Ah. Jag har "bara" gått på yoga på en "riktig" yogastudio... ashtangayoga. och det var bra... och man blev svettig och hade träningsvärk i diverse olika muskler man inte visste existerade...



klart man kan köra hemma, men ett råd är faktiskt att gå i alla fall ett par gånger hos en "riktig" instruktör.. så lätt att göra ett litet litet fel som leder till att man får problem av det...

dessutom är det ganska roligt att gå på nybörjarkurs och se alla andra som inte heller kan ;)

Men som sagt, det räcker faktiskt med ett par (fem-sex-åtta)gånger för att man ska "lära sig" och man utvecklas jättesnabbt!

2008-08-30 @ 11:06:49
URL: http://obetydlig.blogg.se/
Postat av: Victoria

yoga är skönt.. har en yogamatta hemma och en dvd, men min dvd var så seg, så jag kör mer eget.. skriver ut lite bilder på yogaställningar från internet.. Hoppas du får det när du fyller år iaf :P

2008-08-30 @ 11:25:22
URL: http://victoria---h.blogspot.com/
Postat av: Lina

Jag tränade yoga på Form, och det är verkligen superskönt! Det är mycket styrka och vissa ställningar är riktigt jobbiga, men sen på avslappningen brukade jag alltid somna :) Man blir så avslappnad.

2008-08-30 @ 12:06:12
URL: http://meduzan.blogg.se/
Postat av: Malin

När fyller du år?:)

Du har säkert skrvit det men då har jag missat det!

2008-08-30 @ 12:35:07
URL: http://attentionhoe.blogg.se/
Postat av: KRYCKAN

Yoga finns ju i mängder av typer. Jag brukar gå på power/virya-yoga och det är inget jag skulle göra på morgonen, man får träningsvärk i muskler man inte visste fanns.

Men det är perfekt efter en stressig dag, för man blir verkligen lugn efteråt.

2008-08-30 @ 12:53:39
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Rebecca

jag tror jag har den. men ska jag vara ärligt har jag aldrig använt den. jag tycker det är svårt att göra hemma, liksom få lugnet till sig och ta tag i det!

2008-08-30 @ 13:01:30
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: carolina

power-yoga har aldrig vart min favorit, det är inte alls så lugnt och avslappnat som yoga ska vara. det beror ju på i vilket syfte man tränar också. min yoga börjar på tisdag, och det är enbart smidighet, och lite uthållighet. jättehäftigt, man tycker jättemycekt mer om sin kropp efteråt! kundalini-yoga heter den formen av yoga...lite dyrt, men SÅ värt det :D

2008-08-30 @ 13:12:43
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Tilda

Yoga är ett fantastiskt sätt att börja dagen, jag går mer än gärna upp 20-30 min tidigare för att ha tid till att göra övningar på morgonen. Bra för att få igång blodcirkulationen, mjuka upp musklerna, ämnesomsättningen, "vakna" helt enkelt och förbereda kroppen för dagen.



När börjar du jobba igen förresten?

2008-08-30 @ 13:19:35
URL: http://kinell.blogg.se/
Postat av: Maya

Jag går på yoga 2 ggr i veckan! :)

Klart att du kan göra det hemma men jag tycker nog att du borde gå några gånger hos en instruktöt först - för att se om det är nåt för dig och lära dig lite mer "nära" liksom.

För det 'r rätt dyrt med yogamatta osv!

Men det är jättekul tyvcker iaf jag och det gör verkligen skillnad efter bara någon månad!

2008-08-30 @ 14:07:45
URL: http://mayasbubbla.blogg.se/
Postat av: Susanne

Har den - fast med rosa matta :) Jag har bara kört den ett par gånger, blir nog lättare när man lärt sig vad allt är så man slipper sned-glutta på tvn.. Och det är ett hett tips att göra det när hunden är ngnannanstans, min blir helt galen så fort jag lägger mig på golvet!

2008-08-31 @ 19:35:02
URL: http://emmasusanne.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0