Två bilder

Titta vad jag hittade i vårt lilla, lilla äppleträd. Ett ensamt litet äpple satt där, så jag var tvungen att plocka det. Kanske lite för tidigt, men strunt samma. Även om det är surt som attan så smakar det underbart!



Åt min favorit idag. Grovt bröd med avokado och keso. Lite salt på det gör det ännu godare!



Kommentarer
Postat av: Johanna

Vad gulligt det lät när du förklarde hur ensamt äpplet såg ut;) man skulle kunna tro att du pratade om en katt eller något. Liten och ensam, du ville bara ta hand om det lixom.. du är rolig Cornelia. Rolig och stark <3

2008-08-26 @ 18:24:56
URL: http://eatingdisordina.devote.se
Postat av: helene

mh, lät gott! måste pröva :)

2008-08-26 @ 18:26:38
URL: http://hellenius.blogg.se/
Postat av: Ida

Åh, det där brödet såg sjukt gott ut! Vad är det för bröd? :p

2008-08-26 @ 19:00:51
URL: http://marblehouse.blogg.se/
Postat av: Milla

Hej! Har precis upptäckt din blogg, det är verkligen en av de få bloggar som jag "vågar" läsa...Har själv anorexia. Första gången jag fick det var jag 17, blev aldrig helt frisk...försökte kämpa vidare själv. Är idag 25 och i juni "tvingade" mamma mig till läkaren...Alla "visste" ju, men om man själv inte "inser"? Men nu så...Blev peppad när jag bl a läste dina/andras inlägg om näringsdrycker och dagvård...Imorgon ska jag på en första bedömning inför dagvården vid ätstörningsenheten i Lund...Som er andra; blandade känslor men tror detta är det enda som fungerar, men jobbigt är alla hjärnspöken...Men alltför mycket av mig och mitt liv ha fösvunnit, så många har försummats och det är så himla svårt att hitta "tillbaka". Vill bli HELT frisk FOREVER! Du är himla stark och det känns skönt att via din blogg se att allt "konstigt" man har för sig är detsamma för de flesta med anorexi...Att man inte är ensam...men ändå ensam...Många stöttande kramar till dig!

2008-08-26 @ 19:54:20
Postat av: Cornelia

Milla: Hej du! Vad himla glad jag blir att du också ska skaffa hjälp. Dagvård är nog superbra! Men jag har inte riktigt vågat... eller trott att jag verkligen behöver det! Det glädjer mig så att du vill bli frisk och att min blogg kanske kan hjälpa dig lite på traven. T.ex som det du säger, att känna sig mindre ensam!



Massa kramar, och kämpa på!!!

2008-08-26 @ 20:17:25
URL: http://annacornelia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0