Torsdag 14 augusti

Godmorgon! Sovit gott? Jag har. Herregud vad jag drömde konstigt. Jag var hemma hos en kompis, och min mamma var också där och snackade med hennes mamma. Plötsligt skulle jag gå hem av någon anledning, och jag blev tvungen att gå ensam på en gata, där det inte fanns några lampor eller några hus. Jag sa att jag inte vågade gå den vägen helt ensam... att något kanske skulle kunna hända, men ingen brydde sig. Min mamma sa att hon skulle sova över där och kunde inte köra mig hem. Blev helt hysterisk eftersom jag VISSTE att något skulle hända om jag gick iväg ensam. Mitt i den rädslan och paniken så vaknade jag. Konstigt va? Men det är rätt kul att drömma ibland...

Åska det hos er igår? Här gjorde det!! Missade slutet av Project runway bara för det. Stööörigt! Fyfaaan vad det blixtrade här. Såg en helt SJUKT stor blixt som sträckte sig över hela himlen. Kände mig rätt liten när jag såg den... fyyy! Först var det ganska mysigt, för åskovädret va långt ifrån... men sen. Usch! Det konstiga va att det slutade jätteplötsligt. Lika plötsligt som det kom.

Har precis ätit frukost. Naturell yoghurt 3% (myyycket godare än lättvarianterna) med skivad banan, mango, äpple och valnötter. En grov macka med hummus och gurka. Inget speciellt alltså. Tänkte köpa hem någon god smaksatt yoghurt. Var EVIGHETER sen jag åt det.
Någon ni tycker är god och tycker jag ska testa? Kram!


Kommentarer
Postat av: alex

Du MÅSTE bara testa arlas yoggi äpple/vanilj/kanel 2%. Den är så jävla god!!!!=)=)=) kram

2008-08-14 @ 09:14:20
Postat av: Lina

Jag gillar inte heller lättprodukter särskilt mycket, förutom creme fraiche och sånt äter jag lätt, för min mage tål inte de feta.

Men kräftost äter jag dagligen, 17%! Gott är det =)

2008-08-14 @ 09:18:07
URL: http://meduzan.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Valio har ganska många goda, du borde ta en utmaningsmånad o prova igenom deras sortiment:)

Annars kan jag rekomendera flädersmaken!



Kram

2008-08-14 @ 09:50:11
URL: http://tindra.bloggspace.se
Postat av: Tilda

Valio's yoghurt, den du har på bild, är fantastiskt god! Ungefär som att äta dessert ;)



Jag vårdad magen (och plånboken eftersom Valios yoghurt är för dyr för mig) med A-fil, men om jag "lyxar till" det så köper jag den där vanilj-yoghurten. Visste du förresten att man kan köpa vaniljessens och ha i vanlig, naturell yoghurt? Finns även kokosessens, det är en riktig höjdare!

2008-08-14 @ 10:24:50
URL: http://kinell.blogg.se/
Postat av: sarah

Jag är inte så förtjust i vaniljyoghurt, men jag tycker ändå att valios vanliga (den med 2% fett eller vad det är) är helt okej. Sen finns det en med äpple-kanel som smakar typ..äppelpaj med vaniljsås:)

Annars tycker jag att naturell yoghurt eller filmjölk med hemgjord crunchymüsli är godast. Smakar som Start<3

2008-08-14 @ 11:19:21
Postat av: K

Jag drömde att de var krig och att jag skulle ut i något slags krigskepp och jag var jätterädd för att dö. Undra om de av åskan som fick en att drömma tokigt.



Jag ville i alla fall säga att jag har bytt bloggadress till pavagigen.blogg.se



Ha en fin dag!

Kram K (fd vagenframat)

2008-08-14 @ 11:24:32
URL: http://pavagigen.blogg.se/
Postat av: Aliz

Åååååh du måste bara testa Yoggi Äpple-kanel-vanilj! Den är supergod, absolut min favorit, och den är inte en lightprodukt. Testa den!

2008-08-14 @ 11:42:11
Postat av: Emilie

Valios vanilj och äpple/kanel är goda men allra bästa tycker jag om fjällyoghurt med jordgubbssmak och hela jordgubbar i, den är underbart god!

2008-08-14 @ 12:16:40
Postat av: Anna

Valio har många goda :) Som en del skriver är äppel/vanilj/kanel-yoghurten supergod! Har nog testat alla smaker som finns i affären, haha. Ibland får jag för mig att jag måste testa alla sorten av en viss typ mat och ett tag hade jag en testa-alla-yoggismaker-som-finns-period och finns riktigt många goda. Och håller med, de "riktiga" är godare än light-varianterna!

2008-08-14 @ 13:42:27
URL: http://thernan.blogg.se/
Postat av: Ida

Köp vaniljsmak eller kokossmak! Det är godast :D

2008-08-14 @ 14:01:58
URL: http://marblehouse.blogg.se/
Postat av: Josse

Jag älskar björnbär/vanilj (tror det är vanilj i alla fall) och hallon/melon är också jättegod, det är Arlas yoghurts. Någon du inte ska testa är Jordgubb/lakrits/vanilj haha.. stort misstag.

2008-08-14 @ 15:03:55
Postat av: Miste

Jag gillar Verums vaniljyoghurt.. Bra bakteriekultur i också=) Finns vaniljsmak, vanilj-blåbär..å så bara jordgubb. Arlas vaniljyoghurt är också god..å honungsyoghurt=)

2008-08-14 @ 17:12:52
URL: http://mistelaj.blogg.se/
Postat av: linnea

Jag äter alltid Arla's milda youghurt med vaniljsmak, lagom krämig och inte för söt! Jag tycker dne är kanon. Speciellt med min egengjorda, enkla allt-i-allo-müsli som jag inte klarar mig utan! Naturella boveteflingor, solrosfrån och linfrön! Mums. :)

2008-08-14 @ 18:30:14
URL: http://linneaah.blogg.se/
Postat av: Camilla

Cornelia du måste bara testa Arlas yoghurt jordgubb/smultron, så magiskt god :)

Och att ha färska eller frysta bär som man tinat och värmt lite i micron i är klart något jag rekommenderar och äter alldeles för ofta! Så otroligt gott!! :)

2008-08-15 @ 09:26:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0