Tony i Let's Dance

Fanny och jag har snackat som dommaren i Let's dance hela Kreta-resan. Så jävla bäst! Hahaha! Kan fan inte sluta skratta..!



(Om videon stannar eller inte går att titta på, klicka in er på själva inlägget... alltså tryck på rubriken och tryck sen på play igen.)


Kommentarer
Postat av: Joanna

svar: jag tappar håret (vilket är allra jobbigast i duschen för jag hatar blöta hårstrån!), naglarna är "trasiga", jag har ingen mens och dålig andedräkt beror på att man inte äter tillräckligt ofta.

jag vill äta regelbundet men max 700 kcal per dag, så det sistnämnda slipper jag.

resten av de du skrev har jag inte känt av.



förlåt, menar inte att låta otrevlig nu, men jag tror verkligen inte att nån tänker så om mig! jag är inte typen man tkr synd lr bryr sig om. jag är inte söt, snäll, bra, duktig, snygg lr nått. jag lovar. och det säger jag inte för att du ska säga "jo du är visst söt" lr nått liknande.



just nu är jag bortrest och det är mat, fett och socker i mängder. jag har ångest DYGNET RUNT och ibland är det värre. jag vill dö. jag vill somna in och aldrig vakna mer. det här är inget jävla liv. det har det aldrig varit och jag börjar inse att det aldrig kommer bli. vad tjänar det här till? - ingenting! jag vill döööö. jag vill jag vill jag vill!



om det är bråkigt hemma kan man springa ut och iväg, hem till en kompis lr in en skog.

om det är jobbigt i skolan kan man skolka.

om man hatar någon behöver man inte umgås med den.

men om det är en själv? en egens kropp och sinne som man hatar, som man inte står ut med, som är jobbig och bråkar. vad gör man då? HUR flyr man från sig själv?



förlåt för min hemska kommentar. hoppas jag inte förstör om du e på bra humör!

har inte skrivit till nån på länge och allt går bara piss med jävla mat-skit-äckel.



hoppas du mår bra iaf! kram<3

2008-08-01 @ 20:15:28
URL: http://lifeasjoanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0