Regn

Idag vaknar jag av att det öser ner. Sjuuukt mysigt ju! Jag klagar inte på sämre väder... och jag tror jag är rätt ensam om det faktiskt. Men jag är trött på värme, att inte kunna dricka te utan att svettas ihjäl, att inte kunna träna utan att bli lika blöt som när man badat... jag vill ha svala dagar och regniga kvällar då man kan sitta och se en film med någon vän... läsa tidningar, skriva böcker, mysa under en filt. Mmmm!

Ska ta och fräsha upp mig lite snart, städa och sånt som jag egentligen inte orkar. Men jag måste! Jag sitter här och är grymt shoppingsugen också. Men på onsdag ska jag gå i affärer, och jag beställde ju en fodralklänning från AA igår... jag måste hejda mig! Haha... det är fruktansvärt svårt. Jag kanske borde skriva en bok om shoppingbegär?

På onsdag ska jag leta efter ett par svarta jeans på h&m. Har inga och det är riktigt snyggt nu till hösten. Det kan jag väl få unna mig? Hihi!
Nej, nu måste jag verkligen röra på mig. Mitt hår ser ut som en golvmopp!

Puss o kram

Kommentarer
Postat av: j

Hej Cornelia! Vill bara tipsa om en författare som skriver riktigt bra och underhållande böcker. Hon Heter Sophie Kinsella och har skrivit bland annat En shoppaholics bekännelser, mina hemligheter, karriär och köksbesvär osv.

2008-08-04 @ 11:17:06
URL: http://blifrisk.blogg.se/
Postat av: sofia

snyggaste svarta jeansen har acne eller filippa k.

Bara ett litet tips.. ? ;)

2008-08-04 @ 11:21:54
Postat av: Cornelia

Sofia: Det tror jag säkert :P Men nu tänkte jag ju va lite sparande för en gångs skull ;)

2008-08-04 @ 11:32:55
URL: http://annacornelia.se
Postat av: carolina

jag välkommnar också regnet. film-mys och tidnigsläsning :)

2008-08-04 @ 13:54:22
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag tycker också det är skönt med regn, trivs inte när det är 30 grader varmt.

=)

2008-08-04 @ 14:00:37
URL: http://meduzan.blogg.se/
Postat av: amelie

du är inte ensam om att gilla regnet idag =) supermysigt att sitta nyduschad och uppkurad i soffan med Chaithé, en bra film och en stor mysig fleecefilt :)

ha en fortsatt mysig regnochrusk dag ;)

2008-08-04 @ 14:04:51
URL: http://trasbarn.blogg.se/
Postat av: sarah

Skriver du en sådan bok läser jag den lätt. Jag behöver seriöst terapi eller nått. Speciellt nu när jag har rörelseförbud o inte gör något annat än sitter hemma, äter o tycker synd om mig själv är det ju såå lätt att bara klicka hem massa snygga plagg. Ursäktar mig varje gång med att jag måste ha något nöje i livet:P

2008-08-04 @ 14:31:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0