Onsdag 27 augusti

Jag drömde helt sjukt inatt. Kan inte tala om vad det var... HAHA! Men sjukt var det. Jag älskar att drömma ibland, liksom när man absolut inte vill vakna upp till det riktiga livet igen. Undra vad drömmar är egentligen. Kanske minnen av ett liv man levt före detta? Vem vet?
Jag mår väl helt okej idag. Ganska mycket ångest över min kropp och sådär. Man ska ju egentligen tänka positivt men det går bara inte. Jag hatar min kropp från topp till tå. Fyfan vad tragiskt, men så är det verkligen. Det spelar ingen roll hur mycket någon berömmer mig, jag tar inte det till mig. Visst, ibland tycker jag ju såklart att jag ser okej ut. I vissa kläder och i vissa frisyrer... men så ska det ju inte vara. Man ska ju tycka om sig själv oavsett klädsel, smink och frisyr. But I don't. Och ja, jag lägger upp bilder på mig själv, och de bilderna tycker jag är helt okej. Jag vet att vissa stör sig på att man sitter och skriver att man är "så ful", och sen har man en massa bilder på sig. Jag KÄNNER mig ful mestadels av min vakna tid, men ibland kan jag också se att jag är fin, därav bilderna.

Jaja. Nog om det! Imorgon ska jag träffa läkaren och få reda på blodproverna. Kommer säkert väga mig där också. Det ser jag INTE fram emot. Men vägs jag så måste jag veta. Vill inte att andra ska veta och inte jag. Jag är ganska, väldigt, jättesäker på att jag gått upp! Har inte vägt mig på typ 3 månader nu. BLÄ!

Nojjar lite över vad jag ska fixa till lunch. Min frukost blev väldigt smarrig i alla fall.
Puss sålänge.




Naturell yoghurt med min egna müsli, hallon och björnbär. Rågbröd med keso + skinka. Litet glas apelsinjuice och en kopp vanligt rooiboste!


Kommentarer
Postat av: Emma

Drömmar är ditt undermedvetnas sätt att bearbeta saker som händer just nu i ditt liv. Du kan lära känna dig själv så jävla bra genom att försöka förstå varför du drömmer de du drömmer om.



Ofta är de i symboler, och inte bara rakt upp och ner. Typ "Jag drömde att jag hade massa katter" behöver inte betyda att du vill äga katt



Googla!



//Emma

Imbalance.blogg.se

2008-08-27 @ 11:17:54
URL: http://imbalance.blogg.se/
Postat av: Cecilia-Camilla

Att drömma är ett sätt för hjärnan att bearbeta vad som hänt under dagen tankar, känslor och intryck.

De är tex därför en del får mardrömmar utav skräckfilmer, hjärnan bearbetar på så sätt känslorna man fick utav filmen.



Kram!

2008-08-27 @ 11:19:41
URL: http://ceciliacamilla.blogg.se/
Postat av: johanna

Du har jättefin kropp verkligen! Lika fin är den om du går upp litegranna det lovar jag. Men eftersom du skriver att du inte tar till dej av komplimanger så vet jag inte! Lycka till =)

2008-08-27 @ 12:15:49
Postat av: carolina

kom ihåg att inte hänga upp dig på vikten bara. min vikt hoppas hipp som happ hela tiden :)

2008-08-27 @ 12:47:53
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Freja

Ser ut som en jättegod frukost! :D Du är jättefin, så fortsätt kämpa bara, bry dej inte så mycket om vikten!

2008-08-27 @ 14:41:50
URL: http://frejaa.devote.se
Postat av: Maya

Jag vet att du skrev att du ville se vikten om du ändå skulle vägas, så kände jag också innan men sen så betämde jag mig bara för att inte titta längre - nog med siffror hade jag redan i huvudet då! Och så har jag gjort i mer än ett halvår nu och har blivit friskskriven från anorexian! Och nu vägs jag bara var tredje månad och tittar fortfarande inte!

2008-08-27 @ 15:31:55
URL: http://mayasbubbla.blogg.se/
Postat av: Carita

Du har ju verkligen gjort framsteg. :) Den där frukosten ser väldigt bra ut! :D <3

2008-08-27 @ 21:12:43
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: Emilie

Cornelia, säkert har du gått upp en aning i vikt men det syns inte någonstans åtminstone inte på bilderna du lägger upp. Det enda vi andra ser är en jätte snygg och söt tjej med jättefin kropp och fantastisk stil. Du skulle kunna gå upp säkert tio kilo till utan att se det mista stor ut( inte för att du kommer att behöva göra det utan jag menar bara att du har stor marginal). Tänk på att du faktiskt gör något bra när du äter, de kilona som har tillkommit är din kropp såååå lycklig över och du märker ju själv hur det ger resultat i humör osv. I bloggen så har i alla fall jag (jag vet dock inte vad andra har sett iofs) sett ett växande självförtroende, du har tyckt att du har varit fin i ett flertal inlägg. Försök komma ihåg de gångerna. Du ser inte annorlunda ut nu än då. Tänk på killarna i köpenhamn och alla kommentarer du får. Du är en av bloggvärldens absolut snyggaste människor och det är så synd att du inte kan se det själv. fortsätt kämpa på, du kan klara det här, det går faktiskt vare sig du tror det eller ej. Kram

2008-08-27 @ 21:38:02
Postat av: flisan

Du har en likadan bricka som mig ;).

2008-08-28 @ 16:12:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0