Migrän på gång?

Ligger i sängen med min laptop. Mår ganska dåligt faktiskt. Konstigt att jag alltid blir sjuk när jag tar det lungt. Har migrän och magont. Mitt huvud känns ungefär som det ska sprängas. Som att någon slagit mig med en hammare eller något.

Tänkte titta på lite roliga serier på mtv.com. Lite gamla avsnitt av "The Hills". Sen ska jag nog sova lite. Tror mitt huvud och min kropp behöver det! Vad brukar ni göra när ni mår dåligt?


Kommentarer
Postat av: Ingela

det är då det är som mysigast att krypa upp med ngn bra film/serie och dricka lite te eller nåt. Så det tycker jag du ska göra, och krya på dig...



men jag är ju en sådan där person som alltid ska plåga mig själv, så jag får ju alltid som störst att göra saker som att träna eller städa etc när jag mår dåligt och verkligen inte orkar..bara så man kan må lite extra dåligt;)



kram

2008-08-11 @ 16:16:57
URL: http://zariaza.blogspot.com
Postat av: Amandah

Att du mår dåligt när du tar det lugnt beror antagligen på att din kropp stänger av sig när du stressar, precis som du kanske vet att den gör när man är underviktig. När man då tar det lugnt eller går upp i vikt, så börjar kroppen ta igen sig och blir mkt mottagligare för sjukdomar osv...:)

2008-08-11 @ 16:43:24
URL: http://detminstajag.blogg.se/
Postat av: KRYCKAN

Kryper ner i soffan framför TV:n och ber min sambo att ta hand om mig. Så dricker jag massor av grönt te och beklagar mig!

2008-08-11 @ 16:44:04
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Tigrisenemmis

åååh dom nya avsnitten för den nya säsongen kommer den 18 aug. :D:D längtar

2008-08-11 @ 18:16:02
URL: http://tigrisenemmis.blogg.se/
Postat av: Tilda

Jag mår väldigt sällan dåligt, men när det väl inträffar brukar jag ignorera det och köra på som vanligt. Det bästa man kan göra.



Migrän kan jag dock inte behandla på annat sätt än med starka värktabletter, mycket vatten, vila, sömn, tystnad och mörker.



Krya på dig!

2008-08-11 @ 19:21:24
URL: http://kinell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0