Julkänslor i augusti

Ensam hemma. Mamma jobbar och lillebror är i skolan. Känns så fel att sitta hemma, men det finns ju en anledning till det. Vaknade väldigt tidigt idag. Redan halv 7. Låg i sängen och spelade lite Nintendo DS, men jag gick ändå upp vid 7 för jag hatar att bara ligga där och glo. Skulle egentligen gjort mannagrynsgröt idag, men vi hade ingen hemma! Får gå och köpa det idag. Så det blev en annan gröt, som jag faktiskt inte testat förut. Dinkelgröt heter det! Finns att köpa dinkelflingor i affärerna. Det smakade helt okej, men havregryn slår det mesta faktiskt. Jag serverade gröten tillsammans med havremjölk, banan och kardemumma. Lite juligt, hehe.

På tal om julen så längtar jag tills dess. Jag gör alltid det, varje år. Tyvärr innebär julen en hel del ångest. Det finns så mycket gott att äta då ju. Pepparkakor, lussebullar, torkad frukt, choklad och all julmat. Längtar ni också lite efter julmyset?

Idag kan jag inte påstå att det händer speciellt mycket. Vi ska i alla fall få hem vår nya kyl och frys idag. Har haft oturen att kylen pajade för nån vecka sen. Så jag ska väl städa och plocka av alla miljontals kylskåpsmagneter vi har. Jag HATAR kylskåpsmagneter! I alla fall när de dominerar och när de trillar av varje gång man öppnar/stänger kylskåpet. Räcker det inte med 2-3 stycken?!

Nej, ska ut med hunden nu. Puss!


Kommentarer
Postat av: Susanne

Mm, havregrynsgröt med äppelmos... Faktiskt kanon att göra om man vill ha sig något bra snabbt - tar ju bara fem minuter i mikron, så perfekt för mig på jobb :)

Ta hand om dig!

2008-08-25 @ 10:03:49
URL: http://emmasusanne.blogspot.com
Postat av: carolina

jag längtar jättemycket efter julen. tyvärr så blir det ju förknippat med en del ångest, men jag brukar alltid ha julafton som en dag då jag tillåter mig att äta det jag vill! vi har mycket adventsfikan och sådant i våran släkt, men dom är rätt vana vid att jag bara dricker kaffe, så vi slipper tjafs. att bli tvingad är aldrig lyckat! vill jag ha en lussebulle så tar jag det, även om det inte händer så ofta...

2008-08-25 @ 13:16:36
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag älskar julen, 120 dagar kvar till julafton ;)

2008-08-25 @ 14:20:43
URL: http://thernan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0