Fredag

Det spelar inte längre någon roll för mig vilken veckodag det är. Måndag eller fredag, alla ser likadana ut. Vaknar, äter frukost, ser på top model, städar, går promenad, äter lunch, läser, gör lite ärenden, springer runt, äter mellis, promenad igen, äter middag, bloggar, ser på tv, äter kvällsmål, tränar, sover. Inte speciellt händelserikt med andra ord. Jag både hatar och älskar att vara hemma och ta det lungt. Jag hatar det eftersom jag har så mycket tvång, ångest och stress inom mig, och älskar det eftersom jag kan göra det jag vill och satsa på mig själv för en gångs skull.

Borde kanske inte klaga, och jag har satt mig själv i denna sitsen, men jag känner verkligen inte att jag har någon annan vän än Fanny (hon jag åkte till kreta med). Jag har ingen annan jag kan ringa och bara prata med. Bara höra hur läget är. Snacka skit och träffas över en fika. Samtidigt som jag verkligen inte känner att jag orkar skaffa nya just nu. Synd att ingen kommer en vacker dag och plingar på dörren, någon man kan lita på och ha roligt med. Fanny är ju såklart en helt underbar vän och jag älskar henne över allt annat. Hon har fått mitt liv att bli så mycket ljusare! Bättre vän finns inte, men hon har ju ett liv hon också. Andra vänner, sina problem, sin skola och sin dans. Vad har jag? Nada. Eller jo! Jag har sjukdomen. Förstår ni nu hur svårt det är att lämna den? Det enda jag ALLTID har.

Hur som helst kämpar jag på ändå. Ibland ser jag ingen mening med det, ibland gör jag. Just nu... nej.
Här kommer frukostbilder. Råggröt med äpplemos och havremjölk, en GI-ruta (nytt favoritbröd) med cream cheese, tomat och kryddsalt. Ett glas apelsinjuice.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Du är så jäkla duktig Cornelia som kämpar på,tillsammans kan vi bli friska!

synd vi inte bor närmare varandra så kunde vi hitta på roliga saker ihop.

KRAM

2008-08-29 @ 11:22:03
Postat av: kikki

Men vännen! Inte gå och träna så mycket! DU är redan så himla smal :( Kämpa på nu! =) KRAMKRAAAM!

2008-08-29 @ 12:02:27
URL: http://kikkiiii.blogg.se/
Postat av: Mamma Johanna

Hej gumman!

Vet hur det är. Har inga vänner kvar alls.

Några försvan när jag fick barn och flyttade närmare stan. Dom andra försvan (pga mig) när sjukdomen kom. Min bästa vän är min mamma.

Men det är inte hälsosamt, jag behöver henne som mamma.

Det är inte kul att snart fylla 25 och tänka

"Jaha, vilka ska fira min födelsedag? Mina vänner? Ja då blir det inget stort kalas!"

Att inte ha någon att bara träffa, skratta med, en som förstår utan att man måste säga så mycket, bara fjanta sig så som bara 2 brudar kan. Det saknar jag mest i livet, men man orkar inte dra in någon ny. Man vill inte visa att man är sjuk, för mycket att förklara. Vem orkar vara kompis med en sån.

Nej bäst att fortsätta jobba en sväng, måste ju ha något att betala hyan med.



många kramar på dig gumman

2008-08-29 @ 12:23:50
Postat av: sarah

Du som är en sådan härlig brud skulle kunna ha HUR många vänner som helst, men då gäller det att du först vinkar adjö till din anorexi. För hur hårt det än kan låta så är det ingen som vill vara kompis med en när man bryr sig mer om att följa en sjukdom som inte många förstår sig på. Man blir helt enkelt inte så rolig att umgås med:-(

Jag vet att du klarar det här. Jag har sett dina framsteg genom åren och har sett din styrka. Jag önskar att jag hade hälften av den!

2008-08-29 @ 12:37:14
URL: http://underbarasarah.blogg.se/
Postat av: Jossi

Både du och jag ska bli friska! Men du.. jag känner så väl igen mej med det där... allting, det är så sjukt likt men de kanske är bara för att de är samma sjukdom!? Men jag fattar hur du har de o vill att du ska veta att du inte är ensam! Du har iaf en riktigt bra vän som jag fattar :)

Kämpa på!!! <3

2008-08-29 @ 12:59:06
URL: http://entjej.webblogg.se/
Postat av: Tigrisenemmis

<3

Vill bara att du ska veta och minnas att lilla emma alltid finns även om vi inte träffats alls än, även om det så varit planerat, så kan jag ju säga att efter 1½ år "internetkännande" så finns jag ändå kvar, även om vi missat våra planer. Tänk på det Cornelia :)

KRAMAR<3

2008-08-29 @ 13:27:00
URL: http://tigrisenemmis.blogg.se/
Postat av: carolina

ja visst är GI-rutorna goda! har tröttnat påp dem nu bara,. missbrukade dem typ, haha. nu kör jag på pågen duo istället, dom är också jättegoda. och äppelmos är ett måste på gröt :D

2008-08-29 @ 13:32:22
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: anonym

Hejsan. Jag tittade igenom din blogg och såg att du som minst vägt typ 42 eller nåt sånt där. Jag undrar bara hur du har gjort för att gå upp i vikt? För jag har ganska nyligen börjat få hjälp för min ätstörning nu, men vikten ändras ingenting alls. Och jag vägrar att gå på ätträning och liknande saker, så jag måste verkligen få fart på viktuppgången. Tänkte ifall du har något tips eller så? Tack på förhand och kämpa på med ditt :*

2008-08-29 @ 15:14:31
Postat av: stars in heaven

Känner så igen mig i det du skriver :/

Men du kommer att bli frisk, för du har en power som är guld värd. DU KAN CORNELIA DU KAN!

Och jag är säker på att du kommer att hitta många nya bra vänner med tiden.

KRAM<3

2008-08-29 @ 15:40:25
URL: http://tisasdagbok.blogg.se/
Postat av: Cornelia

anonym: Hej! Jag åt regelbundet 5-6 gånger per dag. Tränade typ ingenting och unnade mig godsaker ibland. Om du har svårt att gå upp i vikt ska du sluta med alla lightprodukter, dricka näringsdrycker, motionera mindre, äta regelbundet och varierat.

Lycka till :)

Kram!

2008-08-29 @ 15:42:44
URL: http://annacornelia.se
Postat av: Rebecca

Snäckan! jag finns här! Du kan alltid ringa... just nu är jag lite "rädd" för att kontakta dig bara. jag vill inte att du ska känna "tvång" att säga ja till en fika osv. Men jag vill gärna ha dig som vänn, du är en underbar person och dina vänner ska vara stolta att få ha en sådan underbar person i sin närvaro. Jag har somsagt ofta funderat på att kontakta dig, men jag är rädd att du ska känna press och känna dig tvingad till att träffa mig även om du inte vill och jag är precis lika rädd för att bli "lämnad" som du...



Du kämpar så bra snäckan!

Pussar.. du klarar detta!

och somsagt, om DU vill... så finns JAG här!

2008-08-29 @ 17:06:56
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: Malin

man är rädd för livet, det är jag, att bygga upp mitt liv igen, jag är rädd för och misslyckas och ta hårda slag och smällar.



men det är ju livet eller hur? och inget blir som man har tänkt sig.



så försök våga släppa( som du inte visste redan;P) och ta smällarna som kommer men kom ihåg att du är stark och har vart med om det värsta redan inget kan ta dig på botten igen. För där har du redan varit.



man måste ut på hal is även om det känns hårt. Men egentligen , äre inte lite spännande? även om det är mycket rädls aoch allt annat? för allt inom kontrollen och tvång vet vi ju hur det går till? men livet att ta kliv, chanser och risker, det vet man aldrig vad som händer! men då har man levt iallfall:)

2008-08-29 @ 20:28:27
Postat av: Anna

Du verkar som en tjej som skulle kunna ha hur mycket vänner som helst! Vet att ditt favoritcafé är Italia i Lund och om jag nånsin ser dig där lovar jag att komma fram :D Har en kompis som jobbar där så har lovat henna att komma dit lite oftare så kanske man stöter på dig nångång. Hade varit kul för du verkar va en toppen tjej!

2008-08-29 @ 23:21:53
URL: http://thernan.blogg.se/
Postat av: hawanna

Vill bara säja att din blogg är bäst!! du är så jävla stark och en riktig kämpe! jag ser upp till dig och du är en god förebild. jag är så glad att du har en blogg! och att du är så öppen om din sjukdom, de har hjälpt mig så otroligt mycket och jag tror andra känner samma sak.. och jag vet hur det är att förlora vänner och man känner sig helt ensam. jag hoppas att du snart ska kunna må bättre och då oxå årka skaffa nya vänner. Du är bäst cornelia!

2008-08-31 @ 01:07:06
URL: http://hawanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0