Fredag 22 augusti

Hej på er! Förlåt för dålig uppdatering! Men ändå skönt med en kort paus, att inte hela tiden känna mig tvingad att blogga. Men nu är jag back on track. Var på kliniken idag och träffade min sjukgymnast. Vi pratade mest om hur jag mår nu och hur jag trivs i min kropp. Jag berättade att jag har lite svårt för att slappna av när jag ska ut någonstans. Vilka kläder jag ska ha på mig osv. Det är sjukt jobbigt. Kan byta om fleera gånger innan jag är nöjd. Jag bryr mig nog för mycket om vad andra tycker om mig. Defenitivt något jag måste jobba bort.

Mamma fick tag på dom på Idun idag! Jag fanns fortfarande med i registret. Jag var ju där på bedömningssamtal för ca 1½ år sen. Det var nog ont om plats där, men dom skulle prata med några där och sen höra av sig. Så jag tror det kommer gå bra! Vill fortfarande gå där. Och vad jag har förstått så går några av er (som läser min blogg) där? Då kanske vi ses, who knows?

Förresten! Idag är det EXAKT 1 månad tills jag fyller 20. Ojojoj.

Ska nog ut i solen lite. Ikväll blir det tacos till middag! Muums, är riktigt sugen på det.
Puss!

Kommentarer
Postat av: MALIN

Det är inte bara du som tycker det är jobbigt med vad man ska ha på sig när man går ut...jag byter också om typ hundra gånger. Det kommer man nog aldrig riktigt ifrån.

2008-08-22 @ 14:54:27
URL: http://smillafan.blogg.se/
Postat av: Ann

Japps, en av dem som går där just nu. :)

Hoppas att du kommer dit, det är verkligen en toppenbra behandling - men också skitjobbig naturligtvis. T.o.m jag, jag aldrig gråter inför någon annan, brast efter frukosten idag. Men så ska det vara - det känns skönt! Helt plötlsigt har jag hopp om en framtid...



kramar på dig

2008-08-22 @ 16:00:10
Postat av: Carita

Grattis i förskott! :D

Jag fyller 13 om 9 dagar, hihi.

2008-08-22 @ 18:07:28
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: J U L i A

känner du dig tvingad av att blogga? :S



själv gör jag det för jag tycker de är kul, annars hade jag aldrig orkat.

2008-08-22 @ 22:36:18
URL: http://juliasbullar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0