Flygrädsla?

Som ni kanske hört på nyheterna så har det varit 3 flygolyckor på 1 vecka. INTE roligt! En i Spanien, en i Bisjkek och någon till som jag inte minns var. HALLÅ?! Jag får panik. Jag vet att det är en vääldigt liten chans att man störtar, men hey... om 5 månader ska jag sitta i ett flygplan i 10 timmar (+ 10 timmar hem såklart). Jag har alltid lite ångest innan jag ska flyga, men väl uppe i luften känns det okej. Men bara tanken på att störta skrämmer skiten ur mig. Tänk liksom pirret i magen... och att man bara väntar på smällen. Dödsångesten.

Som tur är så är jag inte superrädd för att flyga. Jag flög ju för 1 månad sen ungefär, och det var inga problem. Men när det händer 3 flygolyckor på 1 vecka... ja då undrar man.

Någon som är flygrädd? Flyger ni ändå eller undviker ni det? Har ni varit med om något läskigt när ni flugit?


Kommentarer
Postat av: nattis

hej du! jag undrar bara vilken dagvård du går på. jag ska själv ta tag i min anorexia nu. time has come : ) /kram

2008-08-25 @ 11:16:47
Postat av: h-a

jag är GALET rädd för att flyga ändå har jag flugit MYCKET i mitt liv. När vi var i Thailand så flög jag 9 ggr, i USA flög jag 8 så det blir en del. Har varit tvungen att nödlanda 2 ggr pga storm/snöstorm. Dom har rullat in planet igen och massa tekniker kommit på springandes men berättade ej vad det var förrän vi var uppe i luften. USCH. Har varit med om turbulens till den grad att jag ramlade ner på golvet inne på toaletten och inte kunde gå i korridoren så flygvärdninnan slet tag i mig och kasta mej i ett tomt säte. haha, mkt hände och jag är jätterädd men jag upplever hellre än att vara rädd hemma. De kommer gå så bra! Kramar

2008-08-25 @ 11:50:43
URL: http://jagoch.blogg.se/
Postat av: KRYCKAN

Jag är inte flygrädd men jag har varit med om massa otäckheter. Bl a krockade planet med lamporna på startbanan en gång så alla gick sönder.

En annan gång kom vi in i något oväder och "föll" med planet ett par 1000 meter i luften nonstopp.

Sedan en annan gång roterade planet åt sidan så allt som var på högra sidan flög över till den vänstra.

2008-08-25 @ 11:54:04
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: malin

Jag är inte flygrädd det med o flyga när man ska resa tycker jag nästan är det roligaste med det hela, haha. Flyga har alltid varit min drömm tilsl jag flög första gången sommaren 2007.



Men ja det e skrämmande när de händer så mycket med flyg, då undrar man om säkerheten kommer först eller att dem bara chansar o tror allt ska hålal och funka.



Vet själv i sommras när jag var med min syster på kreta, när vi skulle hem till sverige så innan planet lyfte så vibrera allt o skaka som fan då todde jag att banan hade tagit slut o körde i gruset elr ngt, hehe.



Mina förälldrar ska ju till kreta nu på lördag i 2 veckor så man e ju ltie orolig men men man ska inte oroa sig i onödan.



Ha en bra dag!

2008-08-25 @ 12:31:19
URL: http://sommarflickaan.blogspot.com/
Postat av: Sara

Oh ja, jag var livrädd under ett par år, strax efter World Trade Center så. jag har alltid haft lite klaustrofobi, hatat att åka hissar och gjorde absolut inte det för ngt i världen under en period av mitt liv.

Vi fick tillochmed avboka en resa med familjen ett år för att jag vägrade flyga.



Sen bestämde jag mig bara för att jag skulle, åkte med en kompis, hennes familj och flera andra familjer till Frankrike, det gick superbra. Efter det har det inte varit några större problem. Får dock lite panikångest ibland, men det lugnar sig fort för det mesta.

2008-08-25 @ 20:45:34
URL: http://sarabaaara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0